نوشته شده توسط : Elnaz

 

هاست چیست و چگونه یک هاست فوق‌العاده بخریم؟
ما عادت داریم آدرس یک سایت را تایپ کنیم و گوگل آن را برایمان نمایش ‌دهد. ولی چیزی که نمی‌دانیم پروسه‌‌ی جالبی است که در پشت این صحنه انجام شده است. شاید هم در دلمان بگوییم اصلا مکانیزم سایت چه ربطی به من دارد؟! مساله همین جاست. اگر خودتان یک روز بخواهید سایتی داشته باشید، هنگام طراحی سایت به شما می‌گویند باید هاست و دامنه بخرید.

اگر به هیچ عنوان نمی‌دانید هاست چیست؟ دامنه چیست؟ برای طراحی سایت به چه چیزهایی نیاز دارید؟ هاست مناسب چه ویژگی‌هایی دارد؟ کدام نوع هاست مناسب شماست؟ و… باید بگویم که جای درستی آمدید. چون می‌خواهم ثابت کنم که مبحث هاست و دامنه واقعا جذاب و کاربردی است.

در این مطلب 0 تا 100 مبحث هاست را یاد می‌گیرید. خب آماده بشوید که وارد دریچه نوار مرورگر بشویم و ببینیم در دنیای وب چه می‌گذرد.

مواد لازم برای ساخت سایت!
1. دامنه

وقتی خود شما بخواهید مثلا وارد سایت آیجیتالی شوید اول از همه چه کار می‌کنید؟ درست است، آدرس سایت را وارد نوار مرورگرتان می‌کنید. در دنیای طراحی سایت هم انتخاب نام یا دامنه اولین قدم است و به صورت پسوند دامنه. نام دامنه. www ثبت می‌شود.

نکته قابل توجه این است که دامنه اختصاصی است و نباید تکراری باشد. یعنی حالا که ما صاحب دامنه aigitali.com هستیم، شما نمی‌توانید همین نام را برای وبسایتتان انتخاب کنید. خرید دامنه هم به سادگی و از طریق شرکت‌های ارائه‌دهندۀ خدمات ثبت و تمدید دامنه انجام می‌شود. با یک جستجوی ساده در اینترنت کلی از این سایت‌ها برایتان نمایش داده می‌شود و فقط لازم است نام مورد نظر خود را انتخاب کنید، هزینه آن را بپردازید، و اجاره آن را به طور سالیانه تمدید کنید.

2. هاست

دامنه فقط یک اسم اختصاصی برای شماست، و برای نمایش سایت نمی‌توانیم اطلاعات را روی یک نام خالی سوار کنیم. پس ما نیاز داریم یک فضا و حافظه هم بخریم، که اطلاعات را وارد آن کنیم و این اطلاعات در شبکه جهانی اینترنت قابل دسترسی برای مخاطبان شود.

3. سیستم مدیریت محتوا

سایت ما تا آخر به یک شکل باقی نمی‌ماند. ما همواره تلاش می‌کنیم سایت خود را بروز کنیم، برای کاربران مطالب جدید قرار بدهیم، محصولات جدیدمان را بارگذاری کنیم و … .

حالا دو راه داریم!

راه سخت‌تر این است که هر سری وارد فضای ذخیره‌سازی اطلاعات سایتمان (در هاست) بشویم و برای اضافه کردن مطلب جدید کدنویسی کنیم و سایت را به گند بکشیم!
و راه دوم اینکه یک سیستم مدیریت محتوا بر روی هاست نصب کنیم. سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا و … رسالتشان این است که “مدیریت و افزودن محتوای سایت” را برایمان ساده کنند. در واقع فقط کافی است مقاله، عکس و یا محصولات خود را وارد آن‌ها کنیم تا به طور خودکار اطلاعات ما در سایت نمایش داده شود.
4. قالب سایت

حتما شما هم تا به حال وارد سایت‌هایی شده‌اید که گرافیک و زیبایی بصری آن را تحسین کردید. این زیبایی ظاهری به قالب سایت برمی‌گردد. این قالب‌ها در واقع مثل پوسته‌ای روی سایت شما قرار می‌گیرند و فونت، ابعاد، ستون‌ها، رنگ‌ها، و به کل محیط سایت را تعیین می‌کنند. می‌توانید قالب مورد نظرتان را از بین نمونه‌های موجود انتخاب کنید یا طراحی قالبی که در ذهنتان است را به یک طراح بسپارید.

تعریف هاست
حالا که با مفاهیم پیش‌نیاز آشنا شدیم، برویم سر اصل مطلب! اجازه بدهید اول تعریف رایج “هاست چیست” را با هم بخوانیم و بعد برای درک بهتر آن را با یک رستوران مقایسه کنیم!

هاست یا میزبانی وب (به انگلیسی Host) قسمتی از یک سرور است، که به ازای مبلغی در اختیار شما قرار می‌گیرد. این سرور همیشه و به صورت 24 ساعته به اینترنت متصل است. حالا اگر شما در هاستتان اطلاعات سایت خود را قرار دهید، وب سایت شما در سرتاسر اینترنت در دسترس قرار می‌گیرد. و مخاطبان می‌توانند با وارد کردن آدرس سایت در مرورگر، هر لحظه از شبانه روز وارد سایت شما بشوند.
تصور کنید هاست یک رستوران ایتالیایی خوشمزه است!
رستوران ایتالیایی دوست دارید؟ من که عاشق پاستا با پنیر هستم! خب، تصور کنیم که شما قصد دارید یک رستوران خیلی خفن در شهر افتتاح کنید.

 در مرحله اول به دنبال کارهای اداری رفتید، مجوز های لازم را گرفتید و در نهایت اسم رستوران را به ثبت رساندید(مرحله انتخاب دامنه)
حالا زمانش رسیده که در یک خیابان (سرور)، فضایی برای رستوران اجاره کنید (هاست) و در واقع تمام میز و صندلی‌ها، تجهزات آشپزی، مواد اولیه (اطلاعات سایت) را در آن قرار دهید.
در ادامه مخاطبان که کم کم اسم رستوران شما را شنیده‌اند، می‌توانند با مراجعه به آدرستان به رستوران بیایند و بتوانید غذاهای لذیذتان را برایشان سرو کنید.
فکر می‌کنم حالا دستگیرتان شده باشد که هاست چیست. پس وقتش است که آن را به طور فنی‌تر بررسی کنیم تا بتوانیم بهترین هاست را برای سایتمان انتخاب کنیم.

آیا نمی‌شود به جای خرید هاست از کامپیوتر خودمان استفاده کنیم؟
خیالتان را راحت کنم پاسخ قطعی “خیر” است! وقتی شما هاست می‌خرید، در واقع یک حساب کاربری به شما اختصاص داده می‌شود. با توجه به هزینه‌ای که پرداخت کردید “حجم دیسک و مشخصات خاصی” از یک سرور را اجاره می‌کنید. شاید فکر کنید خب چه کاری است! اصلا هاست چیست من از فضای کامپیوتر خودم استفاده می‌کنم و اطلاعات سایتم را وارد سیستم خودم می‌کنم..
ملا ممکن نیست. چون سرورها با کامپیوتر شخصی بسیار متفاوتند. کامپیوترهای ما با سخت‌افزارهای ضعیف‌تر و اینترنت محدود کار می‌کنند. اما سروری که هاست میزبانی ارائه می‌دهد بسیار قدرتمند، پر سرعت و با پهنای باند بالا است. به علاوه برای اینکه سایتتان برای بازدیدکننده‌ها همیشه در دسترس باشد، لازم است که آن را 24 ساعته روشن نگه دارید و به محض خاموش شدن سایتتان هم دیگر قابل نمایش نیست!

یک دلیل دیگر این است که در شرکت‌های هاستینگ، سرورها در فضاهایی مخصوص ( اتاق‌های دیتاسنتر) نگهداری می‌شوند. در این اتاق‌ها تعداد زیادی سرور در قفسه‌ها با تاسیسات کامل قرار دارد. به صورت 24 ساعته به برق و اینترنت متصل هستند و حتی تمهیدات قطع برق، زلزله و آتش‌سوزی و … در این فضاها در نظر گرفته شده است.
سروری که گفتید دقیقا چیست؟!
از نظر فیزیکی سرور یک کامپیوتر یا دستگاه همیشه روشن، و همیشه در دسترس است. اگر این دسترسی فقط در محدوده شما و همکارانتان باشد به آن سرور تحت شبکه می‌گوییم. که احتمالا نمونه آن را در بخش IT شرکتتان دیده‌اید. اما اگر دسترسی سرور در میان تمااام کامپیوترهایی باشد که از طریق اینترنت به هم متصل هستند، به آن سرورهای اینترنتی می‌گویند. که می‌شود همین سرورهایی که داریم از آن صحبت می‌کنیم.

سرورها وظیفه دارند محتوای سایت‌ها را در خود نگه دارند، و اطلاعاتی که شما در هر ساعت از شبانه روز در اینترنت جستجو می‌کنید را برایتان نمایش بدهند.

تمام شرکت‌ها، ارگان‌ها، و حتی افراد شخصی که نیاز به سایت دارند به “شرکت‌های ارائه دهنده هاست و میزبانی وب” مراجعه می‌کنند. این شرکت‌ها یک سرور میزبان برای شما در نظر می‌گیرند و بخشی از هارد آن را به شما می‌فروشند. از چند سایت تا صد سایت می‌توانند از یک سرور مشترک استفاده کنند، و دیگر نیازی نیست هر کس هزینه خرید و نگهداری یک سرور جداگانه را بپردازد.

تعداد سایت‌هایی که بر روی یک سرور قرار می‌گیرد به عواملی مانند قدرت پردازنده، قدرت رم، و میزان فضای سرور بستگی دارد. در ادامه این مشخصات را تحت عنوان ویژگی‌های هاست بررسی می‌کنیم.

ویژگی های لازم برای یک هاست چیست؟
برای خرید یک هاست خوب باید با ویژگی های آن هم آشنا باشیم تا کلاه سرمان نرود! برای آگاهی از ویژگی‌های هاست میزبان وب، آن ها را در دو دسته‌ی خصوصیات سخت افزاری و نرم افزاری دسته بندی کردم، که هر دسته شامل مواردی به شرح زیر است:


ویژگی های سخت افزاری هاست چیست؟
1. فضای هاست Disk Space

فضای هاست مثل حجم هارد دیسک یا حافظه گوشی موبایل شماست. و حجمی از سرور است که به شما تعلق می‌گیرد تا بتوانید فایل‌ها، محتوا، قالب و … را روی آن آپلود کنید.

شرکت‌های هاستینگ معمولا تنوع فضای هاست از 50MB تا 10000MB به شما ارائه می‌دهند. حجم مورد نیاز شما بستگی به سایتتان دارد. قبل از خرید باید به استاتیک یا داینامیک بودن سایت، سیستم مدیریت سایت، ماژول‌های مورد استفاده، دیتابیس‌ها، قالب سایت و … توجه کرد. برای تخمین می‌توانید از تجربه‌ی طراح سایتتان هم کمک بگیرید.

2. پهنای باند Bandwidth

می‌خواهم یک داستان بگویم دلتان را خون کنم! یادتان هست موقع اعلام نتایج کنکور چه اتفاقی می‌افتاد؟ با دست‌های لرزان آدرس سایت سنجش را وارد می‌کردیم و با چی مواجه می‌شدیم؟ سایت برایمان باز نمی‌شد! دوباره و دوباره در حالی که از استرس کبود شده بودیم این کار را انجام می‌دادیم! تا بالاخره بعد از ده‌ها مرتبه موفق می‌شدیم نتایج درخشانمان را ببینیم!

پهنای باند همین است. مانند اتوبانی می‌ماند که هرچه عرض آن بیشتر باشد مسافر در ترافیک نمی‌ماند و سریع‌تر به مقصد می‌رسد. شما هم برای اینکه چند کاربر به طور همزمان بتوانند محتوای سایتتان را ببینند به یک هاست با پهنای باند بالا دارید.

پهنای باند به 2 عامل اصلی بستگی دارد حجم اطلاعات سایت و میزان بازدید مورد انتظار. سایت‌هایی که اجازه دانلود و آپلود فایل می‌دهند نیاز به پهنای باند خیلی بالا دارند و احتمالا مجبور به استفاده از هاست دانلود شوند. اما برای سایت‌های معمولی می‌توان اندازه متوسط هر صفحه را حساب کرد. فرض کنید هر صفحه سایت شما 100 کیلوبایت باشد و در روز میانگین 500 بازدید کننده دارید، که هر کدام 4 صفحه از سایتتان را ببینند. ترافیک روزانه شما 100*500*4 برابر با 200 مگابایت خواهد بود. حالا این اندازه را در 30 روز ماه ضرب کرده و پهنای باند مورد نیاز ماهانه را حساب کنید.

3. کنترل پنل Control panel
اگر بخواهم ساده بگویم کنترل پنل یک رابط گرافیکی، برای مدیریت هاست شماست. شرکت هاستینگ بعد از خرید به شما رمز و دسترسی یک کنترل پنل تحت وب را ارائه می‌دهد. بعد از ورود به این پنل شما می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی، از طریق آیکون‌های گرافیکی هاست خود را مدیریت، و موارد زیر را کنترل کنید:

 مدیریت حساب کاربری
مشاهده میزان حجم مصرفی و حجم باقی مانده
 میزان مصرف پهنای باند
 مدیریت مراکز داده (database)
 افزودن دامنه به هاست
 نصب سیستم مدیریت محتوا
 و امکانات متنوع دیگر
یکی از محبوب‌ترین کنترل پنل‌های حاضر، CPANEL است. که اکثر شرکت‌های هاستینگ به دلیل محیط ساده و کاربردی همین پنل را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. البته کنترل پنل های دیگری هم برای هاست قابل استفاده هست مانند Direct admin و Plesk…
4. افزودن دامین Addon domain

افزودن دامنه یا ادان دامین، امکانی است که به شما اجازه می‌دهد دامنه‌های بیشتری را در هاست خودتان ثبت کنید. و با هر کدام از دامنه‌ها یک سایت جدید راه اندازی کنید.

مثلا تصور کنید هنگام خرید هاست مقابل یکی از آنها نوشته شده که 2 تا ادان دامین دارد. این یعنی شما که قصد ایجاد سایت “فروش کیف و کفش” دارید، شاید در آینده که کارتان گرفت بخواهید سایت دیگری برای فروش “تجهیزات ورزشی” هم به آن اضافه کنید. در اینصورت دیگر نیازی نیست هاست جدیدی تهیه کنید و می‌توانید از طریق کنترل پنل، روی همین هاست یک دامنه جدید وارد کنید.

5. آپ تایم Up time

سرور باید در هر ثانیه از 24 ساعت بتواند سایت شما را در دسترس نگه دارد. وگرنه مخاطبان قادر به دیدن وبسایت شما نخواهند بود. گاهی ممکن است به دلیل مشکلات فنی این دسترسی قطع شود (downtime) که خب اتفاق خوبی نیست! برای همین یکی از موارد قابل توجه، آپ تایم هاست است (مخصوصا برای سایت‌های فروشگاهی که با قطعی سایت، در واقع مشتری خود در آن لحظات را از دست می‌دهند).

معمولا شرکت‌های هاستینگ آپ‌تایم را به صورت درصد بیان می‌کنند. مثلا رقم 99.99% به این معنی است که در یک سال، سایت ممکن است فقط یک ساعت از کار‌افتادگی موقت داشته باشد.

6. بکاپ گیری Back up

این روزها حتی بکاپ‌گیری از گوشی شخصی‌مان هم کلی اهمیت دارد، چه برسد به اطلاعات سایتمان! هنگام خرید هاست حتما از سرویس‌هایی استفاده کنید که بکاپ‌گیری دائم و منظمی دارند. بیایید روراست باشیم شرکت‌های هاستینگ که معجزه نیستند! اتفاق‌هایی مثل مشکلات فنی، خرابی و سوختگی سخت‌افزاری و… همیشه احتمال وقوع دارند. اگر شرکت هاستینگ از اطلاعات موجود روی هاست وب‌سایت شما بکاپ نداشته باشد، اطلاعاتتان در معرض نابودی کامل قرار می‌گیرد.

البته مزیت بکاپ‌گیری فقط هنگام خرابی سرور نیست. اگر خود شما هم هنگام توسعه و ویرایش وبسایتتان اشتباها یک فایل و پوشه را پاک کنید، ممکن است کل سایت شما با خطای جدی مواجه شود. در این‌صورت می‌توانید روی نسخه بکاپ هاستتان حساب کنید.

ویژگی های نرم افزاری هاست چیست؟
همان‌طور که گفتیم سرورها یک سیستمی مانند همین لپ‌تاپ شخصی خودمان هستند. و لپ‌تاپ ما برای استفاده حتما به سیستم عامل نیاز دارد. به همین صورت سرورها هم دارای سیستم عامل هستند. و از دو سیستم عامل لینوکس و ویندوز استفاده می‌کنند. حالا کافی است بدانیم تفاوت این دو با هم در چیست و کدام یک برای ما بهتر است؟

مقایسه هاست ویندوز و هاست لینوکس
در واقع در این مقایسه قرار نیست بگوییم بین لینوکس و ویندوز کدام خوب است و کدام به درد نمی‌خورد! هر کدام از این سیستم عامل‌ها شرایط و امکانات خاصی دارند و انتخاب شما باید براساس نوع سایتتان باشد. برای اطلاع از شرایطی که گفتم، بگذارید از جنبه‌های گوناگون مقایسه‌ای بین لینوکس و ویندوز داشته باشیم.

 از نظر زبان برنامه نویسی: هاست ویندوز توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است. و فقط از زبان‌های برنامه‌نویسی ASP و NET پشتیبانی می‌کند (که خب صاحب امتیاز این دو زبان خود شرکت مایکروسافت است!) اما آمار نشان می‌دهد که اکثر سایت‌های جهان با زبان PHP برنامه نویسی شدند. یک امتیاز مثبت برای هاست لینوکس! چون لینوکس کاملا سازگار با زبان PHP است.
از نظر سیستم‌های مدیریت محتوا: اکثر سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا، دروپال، دیتالایف و فروشگاه ساز محبوب پرستاشاپ بر پایه PHP نوشته شدند. و فقط هاست لینوکس می‌تواند از این برنامه‌ها پشتیبانی کند.
از نظر کنترل پنل: همان‌طور که اشاره کردیم کنترل پنل Cpanel در حال حاضر از بهترین رابط‌های گرافیکی است (که اتفاقا اگر تازه‌کار هستید آموزش‌های فراوانی در اینترنت برای کار با این پنل وجود دارد.) در هاست لینوکس می‌توانید از کنترل پنل‌های Cpanel ، Direct admin ، Kloxo و Zpanel استفاده کنید. و درهاست ویندوز از Plesk و Website panel.
از نظر سرعت: در واقع سرعت هاست بیشتر به ویژگی‌های سخت‌افزاری برمی‌گردد و ربط چندانی به سیستم عامل سرور ندارد! اما می‌توان گفت در مواردی هاست لینوکس سرعت بیشتری از ویندوز دارد. چرا؟ چون لینوکس ابزارهای زیادی برای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت پیش‌بینی کرده است.
بالاخره کدام بهتر شد؟ هاست ویندوز یا لینوکس؟
این سوال پاسخ قطعی ندارد. چون سیستم عامل در وهله اول بستگی به زبان برنامه نویسی سایت شما دارد. و در ادامه سیستم مدیریت محتوایی که قصد استفاده دارید. اما در شرایط برابر همان‌طور که مقایسه کردیم، هاست لینوکس قابلیت‌های بیشتر و استفاده‌ی راحت تری برای کاربر دارد.

راستی یک ابهام را هم برطرف کنیم. اگر انتخاب شما هاست لینوکس باشد هیچ نیازی ندارید که کار با این سیستم عامل را بلد باشید. لینوکس و ویندوز تنها در سرور نصب هستند، و شما برای کار با سایتتان فقط از کنترل پنلتان استفاده می‌کنید.

سایر ویژگی های هاست
ویژگی‌های اصلی هاست به همین صورت بودند. ولی برای تکمیل بحث، فهرست‌وار به چند ویژگی تکمیلی هم اشاره می‌کنیم:

 از دیتاسنترهای مشهور باشد: دیتاسنترهای معروف نسبت به موارد مشابه تازه تاسیس، کیفیت شبکه و سخت افزار بالاتری دارند. هنگام خرید هاست راجع به نام دیتاسنتر از شرکت ارائه‌دهنده سوال کنید و سپس راجع به کیفیت آن پرس و جو کنید.
پشتیبانی 24 ساعته داشته باشد: اگر همه ویژگی‌های هاستتان عالی باشد ولی پشتیبانی متعهد و پاسخگویی نداشته باشد حسابی توی ذوقتان می‌خورد. چون برای رفع برخی مشکلات خود حتما در طول استفاده به کمک پشتیبان نیاز پیدا می‌کنید. پس قبل از خرید راجع به ساعت پاسخگوی، شرح و حدود وظایف پشتیبانی سوال کنید.
امنیت بالایی داشته باشد: سرور می‌تواند در خطر حمله هکرها و یا سایر مسائل امنیتی باشد. حتما قبل از خرید راجع به تمهیدات امنیتی هاست سوال کنید. امنیت سرور باید هم از جهت فیزیکی در ساختمان دیتاسنتر تامین شده باشد، و هم به لحاظ نرم افزاری از بهترین فایروال، کنترل 24 ساعته سرورها توسط کارشناسان امنیت وب، محافظت از حمله‌های DOS و DDOS و…سایر تمهیدات بهره‌مند باشد.
انواع هاست که می‌گویند منظورشان چیست؟!
تا اینجا تمام ویژگی‌های سخت افزاری و نرم افزاری هاست را یاد گرفتیم. یک مورد دیگری که برای خرید با آن مواجه می‌شوید انواع هاست است. ما خلاصه ای از گزینه‌های پیش رو را برایتان آورده‌ایم.

1. هاست اشتراکی (Shared Web Hosting)

احتمالا می‌توانید حدس بزنید که مفهوم اشتراک در هاست چیست. در این روش چند وبسایت از یک سرور استفاده می‌کنند، و در واقع حافظه سرور بین چند سایت تقسیم می‌شود. اکثر سایت‌های اینترنتی از همین نوع هاست استفاده می‌کنند. چرا که نه؟! هم مقرون به صرفه است و هم نیازهای سایت را برطرف می‌کند.

2. هاست اختصاصی (Dedicated Web Hosting)

در هاست اختصاصی یک سرور فقط به یک مشتری اختصاص داده می‌شود، و تنها یک وبسایت روی آن قرار می‌گیرد. کاربرد این نوع هاست برای وبسایت‌های بسیار بزرگ با تعداد مخاطب بالا است. گرچه سرور اختصاصی مشکلات راه اندازی و نصب سیستم عامل و … را دارد، اما مزایای زیادی مانند سرعت و امنیت بالا، دسترسی به فضا و پهنای باند اختصاصی و … هم از مزایای آن است.

نوع دیگری از روش اختصاصی، میزبانی هاست (Collocation Web Hosting) است. در این حالت مشتری کاملا مالک سرور می‌شود و نگهداری از سرور را در محل موردنظر خودش انجام می‌دهد.

3. هاست مجازی (VPS)

این هاست که اتفاقا این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده یک چیزی بین هاست اختصاصی و هاست اشتراکی است. یعنی یک سرور واحد وجود دارد، که از طریق نرم افزارهای مجازی سازی به چند سرور مجازی تقسیم می‌شود که در انحصار مشتری قرار دارد.

فرض کنید هر سرور از نظر فیزیکی تکه تکه شده. و هر تکه به یک مشتری داده شده است. این تکه در مقایسه با هاست اشتراکی استقلال بیشتری دارد، یعنی می‌توانید روی Vps خودتان سیستم عامل و نسخه متفاوت، همچنین نرم افزارهای اختصاصی داشته باشید. از طرفی در مقایسه با سرور اختصاصی هزینه پایین‌تری (حدود یک‌پنجم تا یک‌دهم) پرداخت کنید.

4. هاست ابری (Cloud Web Hosting)

هاست ابری یکی از آخرین فناوری‌ها در زمینه هاستینگ است، که در واقع مشکلات هاست اشتراکی را حل کرده. در این هاست به جای اینکه از پشتیبانی فقط یک سرور بهره مند باشیم، همواره چندین سرور در حال کار کردن هستند. حالا اگر یکی از آن‌ها در سرویس‌دهی دچار اخلال شد، حداقل یک سرور دیگر برای تحمل بار در دسترس است. مثلا زمانی که سایت شما به قدرت محاسباتی بیشتری نیاز دارد می‌تواند فورا آن را از ابر بگیرد، و بعد از پایان یافتن کار منابع اشغال شده دوباره آزاد می‌شود. در این روش down time یک سایت به صفر می‌رسد.
5. هاست رایگان ( Free Web Hosting)

به عنوان مورد آخر، توضیح هاست رایگان را هم اضافه می‌کنم. چرا که در مبحث خرید هاست حتما این نام وسوسه انگیز به گوشتان خواهد خورد! این وصیت را از من بپذیرید که “هیچ ارزانی بی دلیل نیست!” هاست رایگان بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارد و از طرف شرکت‌های هاستینگ به هدف جذب مشتری و تست خدمات ارائه می‌شود. یعنی می‌خواهم بگویم آنقدری نمی‌شود روی آن حساب کرد که سایتتان را به دستان این هاست بسپارید. چرا؟

چون محدودیت نام دامنه، پهنای باند، فضای دیسک، امنیت و … دارد. مثلا در محدودیت دامنه شما نمی‌توانید اسم سایتتان را به عنوان www.aigitali.com به هاست متصل کنید، و اکثرا دامنه‌ای مانند www.aigitali.freehost.com برایتان ایجاد می‌شود (که خب جنبه‌ی خوبی برای کسب و کارتان ندارد.) از طرفی برای تامین هزینه ممکن است تبلیغاتی به سایتتان تحمیل شود، و صفحه سایت شما شبیه صفحه نیازمندی های روزنامه شود! در کل استفاده از هاست رایگان فقط برای افراد مبتدی، پروژه‌های ساده و تست برای برنامه نویسان توصیه می‌شود.

و در آخر…

بحث هاست چیست و مفاهیم اولیه آن همین‌جا به اتمام رسید! امیدوارم با مفاهیم هاستینگ آشتی کرده باشید و با من هم نظر باشید که دنیای ساخت وب واقعا جالب و شیرین است.

برای مطالعه این مقاله از شما تشکر می‌کنم و پاسخگوی هرگونه ابهام و سوال شما در زمینه هاست هستم. امیدوارم با یک هاست و دامنه‌ی مناسب به زودی صاحب قشنگ ترین سایت‌های دنیای وب شوید.

سوالات متداول پیرامون هاست
تفاوت هاست و سرور چیست؟
هاست بخشی از سرور است. یک سرور به صورت مجازی به چند بخش تقسیم می‌شود و هر بخش یک هاست نامیده می‌شود.

چرا داشتن یک هاست با کیفیت مهم است؟
هاست فضایی برای نگه‌داری اطلاعات وب‌سایت شماست. به جهت حفظ امنیت اطلاعات سایت، افزایش سرعت بارگذاری و همچنین در دسترس بودن بیشتر سایت باید از هاست با کیفیت استفاده کرد.

چرا استفاده از هاست رایگان مناسب نیست؟
اکثر هاست‌های رایگان up time (مدت زمان بالا بودن سایت) پایینی دارند و وب‌سایت‌ها در بسیاری از مواقع از دسترس خارج می‌شوند. این نوع سرورها بسیار شلوغ هستند بنابراین کیفیت و امنیت پایینی دارند. برای میزبانی یک وب‌سایت با اهمیت نباید از آن‌ها استفاده کرد.

منبع:

https://aigitali.com/what-is-web-hosting/



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 

منظور از کسب و کار اینترنتی چیست؟

به طور کلی، هر گونه فعالیت تجاری در بستر اینترنت را می‌توان یک کسب‌وکار اینترنتی خطاب کرد. برای درآمدزایی در اینترنت روش‌های بسیاری وجود دارد؛ از راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین گرفته تا ساختن یک پیج اینستاگرامی با ماهیت تفریح و سرگرمی برای جذب تبلیغات.

البته شما نباید همینطور بی‌گدار به آب بزنید و با تقلید کورکورانه از دیگران (مخصوصاً دیجی‌کالا) اقدام به تاسیس سایت یا ساختن یک پیج در اینستاگرام کنید. موفقیت در کسب‌وکار اینترنتی اصول خودش را دارد که اگر آن‌ها را خوب یاد بگیرید، مسیر موفقیت برای شما بسیار هموار می‌شود.

اگر هم بخواهید با آزمون خطا پیش بروید ( که اصلاً ما پیشنهاد نمی‌کنیم!) باید هزینه‌های گزافی را به خاطر ندانستن این اصول بپردازید. خب، حالا با هم می‌خواهیم در ۵ قدم به شما بگوییم برای ایجاد کسب‌وکاری اینترنتی خود باید چه کاری انجام دهید.

1. شما که هستید و چرا می‌خواهید یک کسب‌وکار بیاندازید؟
اول از همه باید بدانید تکلیف‌تان را با خودتان مشخص کنید. آیا صرفاً هدف شما از راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی کسب درآمد است؟ یا اینکه اهداف بزرگتری را نیز همراه با کسب‌ سود مدنظر دارید؟ چرا می‌خواهید این کار انجام دهید؟

واقعیت این است که راه اندازی کسب ‌و کار اینترنتی خیلی کار پیچیده‌ای نیست؛ اما آدم خودش را می‌خواهد، کسی که در سختی‌ها جا نزند و همچنان به مسیرش ادامه دهد به همین دلیل شناسایی نقاط قوت و توانایی‌هایتان در این مسیر کمک بسیاری به شما می‌کند.

شما برای راه‌اندازی هر نوع کسب‌وکاری باید به این دو سوال جواب بدهید.

شما در چه کارهایی تخصص یا مهارت دارید؟
مردم برای کدام مهارت شما حاضرند پول بپردازند؟
البته برای ساختن کسب‌وکار اینترنتی حتماً لازم نیست در یک زمینه خاص تخصص داشته باشید هر چند داشتن تخصص( خصوصاً مهارت‌های مرتبط مثل فتوشاپ، تولید محتوا و …)‌ به شما کمک شایانی خواهد کرد.

2. بازار خود را پیدا کرده و سپس سراغ تولید محصول بروید
یکی از اشتباهات عجیب و در عین حال رایجی که صاحبان کسب‌وکار (خصوصاً در ایران) مرتکب می‌شوند این است قبل از اینکه بازاری را برای محصول خود پیدا کنند شروع به تولید آن می‌کنند.

اما وقتی می‌بینند مردم علاقه چندانی به محصول آن‌ها ندارد از خراب بودن بازار گلایه می‌کنند! برای اینکه شانس موفقیت خود را افزایش دهید، پیشنهاد می‌کنم اول بازار محصول یا خدمات خود را پیدا کرده و سپس به تولید آن بپردازید.

برای این کار کافیست یک مشکل (یا همان نیاز) را پیدا کنید و به دنبال افرادی باشید که حاضرند برای رفع آن نیاز به شما پول بپردازند. اگر داستان شکل‌گیری مایکروسافت را خوانده باشید متوجه می‌شوید این دقیقاً همان کاریست که بیل گیتس انجام داد.

حالا شاید بپرسید از کجا این افراد را پیدا کنم و چطور به تنهایی تحقیقات بازار را انجام دهم؟ جواب ساده است: اینترنت !!!

تالارهای گفتگو: می‌توانید در تالارهای گفتگو اینترنتی چرخی بزنید و ببینید مردم چه سوالاتی در حوزۀ فعالیت شما دارند و مشکل‌شان چیست؟ و چرا می‌خواهند آن را حل کنند؟
پیدا کردن کلمات کلیدی: با استفاده از ابزارهایی مثل گوگل ترندز و کیورد پلنر می‌توانید بفهمید مردم چقدر موضوعات مرتبط با کسب‌وکار شما را در اینترنت جستجو می‌کند و به دنبال چه اطلاعاتی هستند؟
مثلاً اگر قصد راه‌‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی عسل را دارید کافیست عبارت «خرید عسل» را در این ابزارها جستجو کنید تا ببینید هر ماه چند به دنبال این محصول می‌گردند. این افراد همان مشتریان بالقوه شما هستند.

تحلیل رقبای احتمالی: با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توانید رقبای آینده خود را پیدا کنید. شما باید ببینید آن‌ها برای رفع نیاز مشتریان چه کردند و شما چطور می‌توانید شما این کار را بهتر از آن‌ها انجام دهید. آیا راه‌حل شما سریع‌تر، ارزان‌تر و یا موثرتر از رقبایتان است یا خیر؟
حالا با کمک این اطلاعاتی می‌توانید برای یک بازار بالقوه و موجود محصولی مناسب را تولید کنید.

 3. پایگاه اصلی کسب‌وکار خود را بسازید
وقت آن است که اصلی‌ترین پایگاه کسب‌وکار اینترنتی خود را بنا کنید. این پایگاه چیزی نیست جزء یک سایت!

تمام پایگاه‌های دیگر مثل اکانت‌های مختلف شما در شبکه‌های اجتماعی حکم قمر را برای سایت دارند. خصوصاً در ایران اصلاً عاقلانه نیست که پایگاه‌ اصلی خود روی شبکه‌های اجتماعی قرار دهید.

ممکن است به هر دلیلی دسترسی به آن شبکه‌ اجتماعی مسدود شود و یا اینکه خود شما ناخواسته کاری کنید (مثل عدم رعایت کپی رایت) که باعث بسته شدن اکانت‌تان شود.

برای راه‌اندازی یک سایت ابتدا باید هاست و دامنه تهیه کنید. حالا شاید بپرسید هاست چیست و یا دامنه به چه دردی می‌خورد؟ الان خدمتتان عرض می‌کنم.

دامنه چیست؟
دامنه (Domain)در واقع همان آدرس سایت شماست. آدرسی که باید برای دسترسی به سایت‌تان آن را در مرورگر خود وارد کنید.

با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توانید شرکت‌های ارائه دهنده خدمات ثبت دامنه را پیدا کنید و به صورت آنلاین یک دامنه اختصاصی برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی ثبت کنید.

هاست چیست؟
هاست (Host)یک فضا برای ذخیره‌سازی اطلاعات سایت در وب است. این فضا که در واقع بخشی از یک کامپیوتر بزرگتر به نام سرور بوده و به صورت ۲۴ ساعته به شبکۀ اینترنت متصل است.

برای اینکه سایت شما در هر ساعتی از شبانه روز در دسترس مخاطبان باشد لازم است مناسب‌ترین و بهترین هاست را تهیه کنید و سایت خود را روی آن آپلود کنید.

حالا شاید بگویید چطور به تنهایی یک سایت بسازم؟ نگران نباشید لازم همه کارها خودتان انجام دهید. برای مثال با استفاده از سایت ساز پرتال می‌توانید بدون دانش فنی و با کمترین هزینه صاحب یک سایت اختصاصی شوید.

راه دیگر برای راه‌اندازی یک سایت استفاده سرویس‌هایی مثل وردپرس، جوملا است. البته برای استفاده از این سرویس‌‌ها باید کمی دانش فنی خود را ارتقاء دهید.

4. کاربران را به سمت پایگاه‌های خود بکشانید
به نظر می‌رسد مراحل اولیه راه‎اندازی کسب‎وکار اینترنتی پشت سر گذاشته‎اید و حالا همه چیز برای ورود کاربران به سایت شما حاضر است. در این مرحله باید تا می‌توانید به صورت هدفمند ترافیک ورودی سایت خود را بالا ببرید.

برای افزایش ترافیک راه‌های مختلفی وجود دارد:

تولید محتوای کاربردی
شما با تولید محتوای مورد نیاز مشتریان می‌توانید با به صورت رایگان از گوگل ورودی دریافت کنید. برای این کار ابتدا باید بدانید مشتریان چه سوالاتی راجع به کسب‌وکار شما دارند و به دنبال چه اطلاعاتی می‌گردند؟

باز هم در اینجا مهارت تحقیق کلمات کلیدی به شما کمک می‌کند تا بدانید برای چه موضوعاتی باید محتوا تولید کنید.

سئو سایت
سئو SEO به معنای بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو است. فرآیند سئو اصول و قواعدی دارد که اگر آن‌ها را رعایت کنید در صدر نتایج گوگل قرار خواهید گرفت.

مطمئناً اگر سایت شما در کلمات کلیدی مرتبط با کسب‌وکارتان در صفحۀ اول نتایج قرار بگیرد ترافیک روزانه زیادی روانه جذب خواهید کرد. البته آموزش سئو هرچند در سطح مقدماتی را حتماً به شما توصیه می‌کنیم.

تبلیغات در گوگل
هر چند که فعالیت‌های سئو و تولید محتوا برای هر سایتی لازم و ضروری هستند اما این کارها زمان‌بر هستند و در طولانی مدت جواب می‌دهند.

پس اگر می‌خواهید یک شبه راه صد ساله طی کنید و به صفحۀ اول گوگل برسید چاره‌ای ندارید جزء اینکه از تبلیغات در گوگل ( گوگل ادز) استفاده کنید.

استفاده از گوگل ادز مزایای بسیاری دارد. در این مدل تبلیغ شما تنها وقتی پول پرداخت می‌کنید که کاربران روی تبلیغ شما کلیک کرده و وارد سایت شما شده باشند. این یعنی یک تبلیغ هدفمند!
برای استفاده از تبلیغات در گوگل باید یک اکانت گوگل ادز داشته باشید و آن را شارژ کنید. متاسفانه به دلیل تحریم‌های بین المللی کاربران ایرانی قادر نیستند این کار انجام دهند.

تبلیغات در شبکه های اجتماعی
طبق نظرسنجی سایت هاب اسپات در سال ۲۰۱۹ بیش از ۶۰ درصد مشتریان برندها گفتند برای اولین بار از طریق شبکه‌های اجتماعی متوجه حضور آن برند شدند.

همین این موضوع نشان می‌دهد حضور در شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات در آن تا چه اندازه می‌تواند در جذب ترافیک سایت و افزایش فروش موثر باشد.

البته بیشتر مشتریان وقتی برای اولین بار وارد یک سایت می‌شوند از آن‌ خرید نمی‌کنند به همین دلیل، شما برای اینکه باید بتوانید این افراد دوباره به سایت خود برگردانید.

پس بهتر است باید با ارائه یک پیشنهاد جذاب کاری کنید تا بازدیدکنندگان اطلاعات تماس (مثل ایمیل یا شمارۀ همراه) خود را در اختیار شما بگذارند.

5. هدف گیری مجدد مشتریان و وفاداری سازی
خب حالا برای اینکه بتوانید مشتریان وفاداری داشته باشید باید همیشه کاری کنید که آن‎ها از خرید محصول یا استفاده از خدمات شما احساس خوبی داشته باشند.

تکنیک‌های زیادی برای وفادارسازی مشتریان و هدف گیری مجدد آن‎ها وجود دارد. یکی از آن‌ها ایجاد باشگاه مشتریان است.

شما می‌توانید با ارائه امتیازاتی به اعضای این باشگاه مثل کد تخفیف اختصاصی کاری کنید تا این افراد دوباره از شما خرید کنند یا اینکه دوستان خود را به استفاده از محصول شما ترغیب کنند.

ارسال هدایای ماهانه و گزیده مطالب نیز یکی از بهترین روش‌ها برای هدف‌گیری مجدد مشتریان است.

همانطور که دیدید راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی کار خیلی پیچیده‌ای نیست با این راه و چاه خودش را دارد که اگر آن‌ها را بیاموزید با سرعت بیشتری مسیر موفقیت قدم برمی‌دارید.

منبع:

https://aigitali.com/starting-internet-business/



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 

فعال‌سازی تگ خرید در اینستاگرام
اگر در مدیریت فروشگاه اینستاگرام یا یک صفحه تجاری را برعهده دارید که در آن محصولات فیزیکی ارائه می‌دهید، حتماً به تگ خرید در اینستاگرام هم نیاز دارید. تگ خرید در اینستاگرام به شما کمک می‌کند تا بتوانید قیمت و اطلاعات هر محصول را به کاربر نمایش دهید و به آن‌ها قابلیت خرید آنی ارائه کنید. البته لازم است بدانید که در حال حاضر تنها می‌توان بر روی محصولات فیزیکی قیمت گذاشت؛ بنابراین اگر شما خدماتی برای ارائه دارید که فاکتورهای مختلفی در قیمت‌گذاری دخالت دارند این قابلیت به درد شما نمی‌خورد. به طور کلی صفحات تجاری (نه صفحات معمولی!) به کمک تگ خرید می‌توانند اطلاعات و قیمت محصول خود را به کاربر نمایش دهند و کاربران با یک کلیک وارد سایت آن‌ها شوند و خرید خود را در چند ثانیه انجام دهند! این کار در نهایت به افزایش نرخ تبدیل هم کمک زیادی می‌کند.
توجه! اضافه کردن تگ خرید در اینستاگرام به کمک فیسبوک انجام می‌شود؛ بنابراین شما ابتدا باید قوانین و حریم خصوصی اینستاگرام و فیسبوک را مطالعه کنید تا محصولات شما خلاف قوانین این دو شبکه اجتماعی نباشد. همچنین محل فعالیت کسب‌وکار شما باید در یکی از کشورهای مورد تایید اینستاگرام باشد که البته به کمک فیسبوک این مشکل به راحتی حل می‌شود.

برای فعال‌سازی فروشگاه اینستاگرام به چه مواردی نیاز داریم؟
برای راه‌اندازی فروشگاه اینستاگرام و فعال‌سازی تگ خرید نیاز به مواردی دارید که در این بخش به معرفی آن‌ها می‌پردازیم:

بروزرسانی اینستاگرام به آخرین نسخه موجود
داشتن یک حساب کاربری در این شبکه و تبدیل آن به صفحه تجاری اینستاگرام
داشتن یک حساب تجاری فیسبوک
داشتن یک صفحه فیسبوک برای کسب‌وکارتان
داشتن یک فروشگاه اینترنتی برای هدایت کاربران از پست‌های اینستاگرام به آن
تایید اینستاگرام برای تبدیل شدن به فروشگاه اینستاگرام و فعال‌سازی تگ خرید در اینستاگرام
در ادامه به آموزش فعال‌سازی تگ خرید در اینستاگرام می‌پردازیم که با استفاده از آن می‌توانید صفحه خود را به یک فروشگاه اینستاگرام تبدیل کنید. برای شروع ۳ کار زیر را انجام دهید:

اپلیکیشن اینستاگرام را در موبایل خود باز کنید.
با حساب کاربری تجاری خود در فیسبوک لاگین کنید؛ این کار را به کمک دسک‌تاپ (کامپیوتر یا لپ‌تاپ) انجام دهید.
سایت خود را در تب دیگر مرورگر خود باز کنید.
پس از انجام کارهای بالا کافی است ۶ مرحله زیر را انجام دهید تا فروشگاه اینستاگرام خود را راه‌اندازی کنید.

1. آماده‌سازی حساب کاربری اینستاگرام
در مرحله اول شما باید به سراغ اینستاگرام خود بروید. اگر حساب کاربری شما مدیریت یک صفحه تجاری اینستاگرام را برعهده دارید، باید آن را به حالت حساب شخصی در بیاورید؛ البته منظور ما حساب خصوصی نیست! بلکه شما باید حساب خود را از حالت business profile به حالت personal profile تغییر دهید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید.

ابتدا وارد بخش پروفایل خود در اینستاگرام شوید؛ سپس از طریق آیکن چرخ‌دنده، وارد تنظیمات شوید:
در این پایین همین بخش گزینه‌ای به نام Switch Back to Personal Account وجود دارد که با کلیک بر روی آن می‌توانید حساب کاربری خود را به حالت پروفایل شخصی در بیاورید.
نکته! توجه دشته باشید که بازگردانی حساب از حالت تجاری به حالت شخصی تمام اطلاعات مربوط به insights اینستاگرام را از بین می‌برد؛ بنابراین اگر به این اطلاعات نیاز دارید، حتماً از بخش‌های مهم آن اسکرین‌شات بگیرید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید. حتی اگر اکانت خود را به حالت تجاری بازگردانی کنید، تمام اطلاعات این بخش از صفر محاسبه می‌شود و تحت هیچ شرایطی نمی‌توانید به اطلاعات قبلی این بخش دسترسی داشته باشید.

2. اضافه کردن صفحه به اکانت تجاری فیسبوک
برای فعال‌سازی فروشگاه اینستاگرام شما باید یک صفحه فیسبوک داشته باشید؛ پیشنهاد ما این است که یک صفحه جدید برای کسب‌وکار خود ایجاد کنید یا اگر از صفحه‌‌ای برای کسب‌وکار خود دارید، از همان استفاده کنید. گاهی اوقات کاربران از صفحات نامرتبط استفاده می‌کنند که فیسبوک آن را تایید نمی‌کند یا در صورت تایید، با مشکل مواجه می‌شوند. برای اضافه کردن صفحه خود به بخش تجاری فیسبوک کافی است در اکانت فیسبوک خود وارد آدرس business.Facebook.com شوید:
How to Use Facebook Business Manager for Multiple Accounts در این بخش باید یکی از صفحات فیسبوک خود را انتخاب کنید. اگر قصد اضافه کردن یک صفحه را دارید کافی است بر روی یکی از صفحات خود که در این بخش نمایش داده شده کلیک کنید. همچنین اگر می‌خواهید یک صفحه جدید ایجاد کنید، کافی است از طریق بخش اصلی فیسبوک روی Create a New Page کلیک کنید و صفحه جدید خود را بسازید! سپس اطلاعات مربوط به صفحه و کسب‌وکار خود را در این بخش تکمیل کنید و به سراغ مرحله بعد برای فعال‌سازی تگ خرید در اینستاگرام بروید.

3. پروفایل اینستاگرام خود را به یک صفحه تجاری تبدیل کنید!
اکنون زمان آن است که دوباره صفحه اینستاگرام خود را به یک صفحه تجاری تبدیل کرده و دوباره اکانت فیسبوک را به آن وصل کنید. برای این کار وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید و از طریق بخش تنظیمات، بر روی Switch to Business Profile کلیک کنید:


سپس باید منتظر بمانید تا در بخش Connect to Facebook page فیسبوک خود را به اکانت اینستاگرام متصل کنید. پس از آن باید صفحه موردنظر خود را که برای پروفایل اینستاگرام خود ساخته‌اید، انتخاب کنید! توجه داشته باشید که این صفحه باید همان صفحه‌ای باشد که به بخش تجاری فیسبوک (Facebook Business) اضافه کرده‌اید.
در ادامه کافی است شماره تماس خود را وارد کنید تا صفحه شما به یک صفحه تجاری تبدیل شود. توجه داشته باشید که اگر نمی‌خواهید شماره تماس شما در صفحه اینستاگرام نمایش داده شود، پس از پایان این مراحل از طریق بخش اطلاعات تماس در تنظیمات آن را غیرفعال کنید!

4. اضافه کردن پروفایل اینستاگرام به بخش تجاری فیسبوک
در این مرحله باید پروفایل اینستاگرام خود را به بخش تجاری فیسبوک اضافه کنید! در بخش تجاری فیسبوک بر روی Business setting کلیک کنید تا تنظیمات این بخش به شما نمایش داده شود:
در منوی سمت چپ بخشی به نام Accounts وجود دارد که با کلیک بر روی instagram accounts می‌توانید حساب کاربری اینستاگرام خود را اضافه کنید. با کلیک بر روی Add می‌توانید پروفایل اینستاگرام خود را اضافه کنید:
در این بخش از شما نام‌کاربری و رمز عبور اینستاگرام را می‌خواهد تا در این بخش اضافه شود. در ادامه می‌توانید اطلاعات اضافی را پر کنید که البته نیازی به آن‌ها نخواهیم داشت! کافی است بر روی Skip کلیک کنید و اطلاعات را تکمیل نکنید.

5. محصولات خود را به فیسبوک اضافه کنید!
این مرحله دقیقاً همان بخشی است که به آن نیاز داریم! ما به راه‌اندازی فروشگاه اینستاگرام نیاز داریم و می‌خواهیم با اضافه کردن تگ خرید در اینستاگرام این قابلیت را به صفحه خود اضافه کنیم. برای این کار ابتدا باید یک کاتالوگ از محصولات خود در فیسبوک ایجاد کنیم! کافی است از طریق منوی بالای فیسبوک بر روی Catalogues که زیرمنوی بخش Assets است، کلیک کنید:


در این بخش باید یک دسته‌بندی برای محصولات کسب‌وکارتان را انتخاب کنید؛ مثلاً اگر محصول فیزیکی خود را به صورت آنلاین می‌فروشید می‌توانید گزینه اول (Ecommerce) را انتخاب کرده و سپس بر روی Next کلیک کنید.


در بخش بعدی (Configure your catalogue settings) شما باید اطلاعات مربوط به کاتالوگ خود را تکمیل کنید که در ادامه به بررسی کامل آن می‌پردازیم:

How do you want to add products to your catalogue
در این بخش شما باید نوع خود را مشخص کنید که دو گزینه در دسترس شما قرار دارد:
Upload Product Info: با انتخاب این گزینه می‌توانید محصولات خود را به صورت دستی اضافه کنید.

Connect E-commerce Platform: با استفاده از این گزینه می‌توانید در صورتی که از یکی از فروشگاه‌سازها استفاده می‌کنید، محصولات را به صورت خودکار در کاتالوگ خود فراخوانی کنید.

ما در این آموزش گزینه اول را انتخاب می‌کنیم تا اطلاعات محصولات را به صورت دستی اضافه کنیم.

Who owns this catalogue
در این بخش باید صفحه فیسبوک مربوط به پروفایل اینستاگرام خود را انتخاب کنید؛ توجه داشته باشید که در صورت انتخاب صفحه دیگر، نمی‌توانید محصولات را در اینستاگرام خود نمایش دهید.
Name your catalogue
در این بخش می‌توانید برای کاتالوگ خود یک نام انتخاب کنید تا بعداً به راحتی از آن استفاده کنید.

پس از تکمیل موارد بالا کافی است بر روی Create کلیک کنید تا کاتالوگ شما ساخته شود.
اکنون با کلیک بر روی View catalogue می‌توانید کاتالوگ خود را ببینید تا در صورت نیاز آن را تغییر دهید. هنگامی که وارد صفحه مربوط به کاتالوگ خود می‌شوید، در سمت چپ منویی به شما نمایش داده می‌شود که با کلیک بر روی Product می‌توانید محصولات موردنظر خود را اضافه کنید.
در این صفحه کافی است بر روی Add Product کلیک کنید تا وارد صفحه بعد شوید! در صفحه بعد شما به ۳ روش می‌توانید محصولات خود را اضافه کنید که با انتخاب گزینه Add Manually، می‌توانید محصولات را به صورت دستی اضافه کنید.

اضافه کردن محصول به کاتالوگ فیسبوک برای نمایش در فروشگاه اینستاگرام
پس از طی مراحل بالا زمان آن رسیده است که محصول خود را اضافه کنید. در بخش بعدی باید اطلاعات مربوط به محصول خود را اضافه کنید.
Add products manually
در این بخش باید اطلاعات محصول موردنظر خود را که مربوط به کسب‌وکارتان است، اضافه کنید:
Image: در این بخش باید یک تصویر برای محصول خود انتخاب کنید؛ حداقل سایز برای محصول شما ۶۰۰ در ۶۰۰ بر حسب پیکسل است.

Name: در این بخش باید نامی را برای محصول خود انتخاب کنید تا هنگام نمایش در اینستاگرام با همین نام ببینید.

Description: در این بخش می‌توانید توضیحات یا مزایای محصول خود را بنویسید.

Content ID: در این بخش باید یک id برای محصول خود انتخاب کنید.

Website link: در این بخش می‌توانید لینک محصول در سایت خود را قرار دهید تا هنگام نمایش محصول در اینستاگرام و در صورت کلیک کاربران، مستقیم به صفحه موردنظر شما منتقل شوند.

Price: در این بخش می‌توانید هزینه محصول را اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که در حال حاضر به دلیل تحریم‌ها، واحد ارز ایران در این لیست وجود ندارد اما می‌توانید هنگام نوشتن قیمت از کلمه تومان در جلوی آن استفاده کنید و واحد ارز را روی چیز دیگری قرار دهید.


پس از انجام تنظیمات بالا می‌توانید Add Product را بزنید تا محصول شما به کاتالوگ اضافه شود.

6. منتظر تایید فروشگاه اینستاگرام خود باشید!
پس از آن که اولین محصول شما ایجاد شد و پروفایل شما برای ایجاد تگ خرید در اینستاگرام به فیسبوک وصل شد، روند بررسی توسط اینستاگرام شروع می‌شود! این روند ممکن است تا چندین روز طول بکشد و شما نمی‌توانید آن را جلوتر بیندازید. فقط باید صبر کنید تا اینستاگرام فروشگاه شما را تایید کند.
پس از آن که اینستاگرام حساب شما را بررسی کند، دو حالت دارد که یا شما را تایید می‌کند یا خیر! معمولاً اینستاگرام چنین درخواستی را تایید می‌کند و پیام تایید آن در بخش نوتیفیکیشن اینستاگرام مشاهده می‌شود. در صورتی که پیام تایید را دریافت نکرده‌اید، احتمالاً اینستاگرام هنوز در حال بررسی درخواست شما است! برای آن که راحت‌تر بتوانید متوجه تایید شدن فروشگاه اینستاگرام خود شوید، کافی است وارد تنظیمات اینستاگرام شوید و به دنبال گزینه Shopping option باشید! در صورتی که تگ خرید در اینستاگرام شما فعال شده باشد این بخش هم در تنظیمات مشاهده می‌شود اما اگر هنوز این گزینه نمایش داده نشده است و پیام عدم تایید را هم دریافت نکرده‌اید، درخواست شما در حال بررسی است و باید صبر کنید.

7. استفاده از تگ خرید در اینستاگرام برای پست‌ها و استوری‌ها
پس از آن که درخواست شما توسط اینستاگرام تایید شد، تگ خرید در اینستاگرام فعال می‌شود و می‌توانید آن را بر روی پست‌ها، استوری‌ها و حتی پست‌های قدیمی قرار دهید. برای انتشار یک پست جدید به همراه تگ خرید کافی است وارد بخش انتشار یک پست شوید و در مرحله آخر، بر روی tag products کلیک کنید.


البته باید توجه داشته باشید تنها محصولاتی را می‌توانید به تگ خرید در اینستاگرام اضافه کنید که در کاتالوگ فیسبوک خود اضافه کرده باشید!


اگر قصد دارید محصولی را که در کاتالوگ شما وجود ندارد در اینستاگرام فعال کنید، ابتدا باید محصول موردنظر خود را در کاتالوگ فیسبوک خود اضافه کنید و سپس تگ خرید در اینستاگرام را فعال کنید.

نکته! اگر از تبلیغات اسپانسری اینستاگرام استفاده می‌کنید، باید توجه داشته باشید که نمی‌توانید یک پست با تگ خرید را به صورت مستقیم تبلیغ کنید! برای این کار می‌توانید پست‌هایی که تگ خرید ندارند را تبلیغ کنید و کاربران را به پست موردنظر خود هدای کنید.

پست‌های که دارای تگ خرید در اینستاگرام هستند، چگونه ظاهر می‌شوند؟
احتمالاً بسیاری از شما کاربران عزیز پست‌هایی را دیده‌اید که تگ اینستاگرام بر روی آن‌ها فعال است اما باز هم کاربرانی وجود دارند که این تگ خرید را ندیده‌اند. بنابراین می‌خواهند بدانند که با فعال‌سازی تگ خرید در اینستاگرام پست‌ها چگونه نمایش داده می‌شوند.
تصویر یک پست با تگ خرید در اینستاگرام دیده می‌شود! هر کاربر با کلیک بر روی تصویر این پست می‌تواند تگ خرید را ببینید و از آن مهم‌تر، با کلیک بر روی تگ خرید به راحتی می‌تواند اطلاعات و قیمت محصول را ببیند. البته قیمت محصول بر روی همان تگ خرید هر پست هم نمایش داده می‌شود و نیازی به کلیک برای دیدن آن نیست اما اگر کاربران بخواهند آن محصول را خریداری کنند، باید وارد لینک مربوطه شوند.
برای ورود به لینک هم باید بر روی تگ خرید کلیک کنند تا صفحه آن را ببینند و محصول را به صورت مستقیم از سایت شما خریداری کنند.

8. ترافیک ورودی از تگ خرید را آنالیز کنید!
اگر صفحه اینستاگرام شما برای بازاریابی کسب‌وکارتان است، حتماً می‌دانید که ترافیک ورودی سایت اهمیت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل است که آنالیز سایت یکی از فاکتورهای مهم و اساسی در مدیریت کسب‌وکارها است! پیشنهاد می‌کنم لینک‌های تگ خرید در اینستاگرام را به گونه‌ای درج کنید که بتوانید آن را آنالیز کنید. مثلاً می‌توانید از کوتاه‌کننده‌های لینک یا از ابزار Google Analytics استفاده کنید. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا بدانید از هر تگ خرید در اینستاگرام چقدر ورودی داشته‌اید و چند نفر آن‌ها از شما خرید کرده‌اند. در واقع شما به کمک این ابزارها می‌توانید نرخ تبدیل خود را اندازه‌گیری کنید و برای افزایش فروش خود، تغییراتی در استراتژی اینستاگرام خود ایجاد کنید.

9. کاربران چگونه می‌توانند با استفاده از تگ خرید اینستاگرام خرید کنند؟
هنگامی که یک کاربر در صفحه شما تگ خرید در اینستاگرام را می‌بیند، متوجه می‌شود که فروشگاه اینستاگرام شما فعال است و می‌تواند به صورت مستقیم خرید کند. کاربران با کلیک بر روی تگ خرید در اینستاگرام می‌توانند وارد صفحه بعد شوند 
سپس با کلیک بر روی گزینه Shop Now وارد سایت شما می‌شوند و خرید خود را انجام می‌دهند.

10. چگونه تگ خرید در اینستاگرام را بر روی استوری خود استفاده کنیم؟
برای استفاده از تگ خرید در استوری اینستاگرام ابتدا باید وارد بخش استوری شوید و یک عکس یا فیلم برای استوری خود بگیرید! پس از آن کافی است از طریق بخش استیکر در استوری اینستاگرام تگ خرید را فعال کنید:
اکنون اگر کاربر بر روی تگ خرید در اینستاگرام که بر روی استوری شما قرار گرفته است کلیک کند، وارد صفحه خرید آن محصول می‌شود و می‌تواند به صورت مستقیم خریداری کند.


بررسی چند نکته و اشکال بسیار مهم!
در طی فرآیند فعال‌سازی تگ خرید در اینستاگرام ممکن است با مشکلاتی روبرو شوید که در این بخش چند مورد از آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

نکته اول) توجه داشته باشید که صفحه فیسبوک متصل‌شده به اینستاگرام باید همان صفحه‌ای باشد که بخش تجاری فیسبوک را بر روی آن فعال کرده‌اید! اگر با مشکل اضافه کردن تگ خرید در اینستاگرام مواجه هستید، حتماً چک کنید که حساب کاربری متصل‌شده به اینستاگرام با حساب کاربری تجاری شده در فیسبوک یکی باشد.

نکته دوم) فیسبوک علاوه بر کاتالوگ بخش فروشگاه هم دارد که به صورت مستقیم محصولات خود را به آن اضافه کنید! اما باید توجه داشته باشید که ما تگ خرید در اینستاگرام را به کمک کاتالوگ فیسبوک اضافه کردیم نه فروشگاه فیسبوک! بنابراین اگر باید بدانید که محصولات کاتالوگ به فروشگاه فیسبوک اضافه نمی‌شود و اگر می‌خواهید محصولات کاتالوگ را در فیسبوک هم بفروشید، باید آن را در بخش فروشگاه فیسبوک اضافه کنید.

نکته سوم) گاهی اوقات با پیغام خطای Blank google_product_category مواجه می‌شوید. این پیغام خطا نشان‌دهنده آن است که دسته‌بندی محصول شما در گوگل مشخص نشده است! این خطا مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند و به راحتی می‌توانید آن را نادیده بگیرید.

نکته چهارم) گاهی اوقات شما در هنگام اضافه کردن محصول در کاتالوگ فیسبوک با خطای Unsupported file format مواجه شوید که احتمالاً یک فایل با پسوند غیرمجاز آپلود کرده‌اید. می‌توانید به مستندات فیسبوک مراجعه کنید و از فایل‌های مجاز برای آپلود اطلاع پیدا کنید!

نکته پنجم) یکی از مهم‌ترین مواردی که بسیاری از کاربران اطلاع ندارند، این است که شما بر روی هر پست می‌توانید چند تگ خرید قرار دهید! بسیاری از کاربران این موضوع را نمی‌دانند و تنها از یک تگ خرید استفاده می‌کنند که نرخ تبدیل کاهش پیدا می‌کند. در یک محصول اگر چند محصول از کسب‌وکارتان وجود دارد، حتماً همه آن‌ها را در تگ خرید قرار دهید تا فروشگاه اینستاگرام شما همیشه فعال باشد.

نتیجه‌گیری
استفاده از تگ خرید در اینستاگرام به شما کمک می‌کند تا کاربران را به صورت کاملاً مستقیم به فروشگاه اینترنتی خود هدایت کند. این کار باعث می‌شود تا بتوانید اطلاعات محصول و قیمت آن را هم به صورت مستقیم نمایش دهید! در این مقاله به آموزش اضافه کردن تگ خرید در اینستاگرام پرداختیم که امیدواریم برای فروشگاه اینستاگرام شما مفید واقع شود.

اکنون شما بگویید! به نظر شما استفاده تگ خرید در اینستاگرام چه مزایایی دارد و تاثیر آن بر روی نرخ تبدیل کاربران چیست؟ در بخش نظرات، تجربیات و ایده‌های خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید. به دوستان خود هم پست را ارسال کنید.


منبع:

https://aigitali.com/add-shoppable-instagram-tags/



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 

چک لیست بررسی سایت رقیب
طراحی سایت
1. طراحی هدر و فوتر
2. نمایش در موبایل و دسکتاپ
3. فهرست های سایت
4. ناوبری درون سایت
5. گرافیک استفاده شده
6. ابزارهای درون سایت
تمام مواردی که گفته شده اند و تاثیری که روی کاربر دارند را می خواهیم در سایت رقیب (دیجی استایل) بررسی کنیم و ببینیم چطور کیفیت این سایت را افزایش داده اند.

ساختار سئو سایت رقیب
1. عنوان سایت
2. ساختار پیوندهای یکتا
3. تگ (برچسب) های درون سایت
4. لینک ساز ی داخلی
5. دیدگاه کاربران
6. محتوا
7. تصاویر و متن جایگزین آنها
8. لینک های فوتر و هدر
9. کوکی ها
10. لینک ساز ی برون سایت
11. مهم ترین برگه های سایت
12. بهترین دسته بندی ها
13. دیگر همکاران و حامیان
یکی از بخش های مهم و اصلی یک سایت معماری آن است، اگر چه بررسی دقیق معماری یک سایت کار یک متخصص است اما شما هم می توانید با این آموزش استراتژی رقیب در معماری سایت را پیدا کرده و از آن برای طراحی سایت خود استفاده کنید.

شبکه های اجتماعی
1. فعالیت در شبکه اجتماعی
2. تعداد پست های ارسالی
3. ساعات ارسال پست
4. موضوعات ارسال پست
5. گرافیک و محتوای پست ها
6. تعداد دنبال کنندگان
7. تعداد دنبال شوندگان (سایت آنها را دنبال میکند: رسانه های همکار و…)

می خواهیم شبکه های اجتماعی و فعالیت های خارج از سایت دیجی استایل را بررسی کنیم و ببینیم آنها در کدام زمینه ها بیشترین فعالیت را دارند و زمینه هایی که می توانیم آنها را شکست دهیم کدام است

طراحی سایت و تجربه کاربری
دیجی استایل؛ به عنوان یک سایت موفق و بزرگ در زمینه فروش لباس فعالیت می کند که یکی از بزرگ ترین رقیب های ما برای سایت فروشگاه لباس است، می خواهیم این سایت را بررسی کنیم:

بررسی هدر سایت:
می بینیم که در هدر سایت موارد زیر به خوبی در دسترس کاربر است و کاملا مشخص شده اند:
– ثبت نام و عضویت در سایت / ورود به پنل کاربری و دسترسی به پروفایل
– سبد خرید و تعداد محصولاتی که در سبد کاربر است
– لوگوی سایت – کاربران می دانند که به چه سایتی آمده اند
– فرم جستجو – کاربر می تواند سریعا دنبال چیزی که می خواهد جستجو کند
با این هدر ساده و واضح، کاربر می تواند تمام کارهایی که می خواهد انجام دهد، کاربر دسترسی آسانی به سبد خرید و پنل سفارشات دارد و مطمئنا بهترین جا برای آن هدر سایت است.

فهرست سایت
– بخش های اصلی سایت شامل مردانه / زنانه / بچگانه / ورزشی / زیبایی و سلامت
/ لوازم خانه / برند ها / فروش ویژه بخش مردانه

بخش مردانه

– لباس مردانه / کیف مردانه / اکسسوری مردانه / کفش مردانه / زیبایی و سلامت
/ محصول بر اساس برند / بخش برجسته سایت: لباس مردانه

مزیت های این فهرست

– کاربران در این بخش به هر گروه محصولی که برای مردان است، دسترسی دارند
– می توانند بر اساس برند محصولات مورد علاقه، محصولات را ببینند
– تصویر برای آنها مشخص می کند که این بخش، فقط مربوط به مردان است

محتوای سایت: بعد از هدر سایت، نوبت به محتوای سایت می رسد که با یک اسلاید شروع می شود و سعی می کند بهترین ویژگی های این فروشگاه را معرفی کند

سپس آنها مهم ترین بخش های سایت و بیشترین تخفیف ها را برای کاربران نمایش داده اند تا کاربران را در سایت خود نگه دارند. اینکار به فروش بیشتر هم کمک می کند.
– تقسیم محصولات بر اساس 3 گروه اصلی
– گروه مردانه + بیشترین تخفیف ها
– گروه بچگانه + بیشترین تخفیف ها
– گروه زنانه + بیشترین تخفیف ها

بخش بعدی – نگه داری کاربر
پاسخ به سوال کاربر – چرا از اینجا خرید کنم؟
خبر خوب برای کاربر – تمام برند های با کیفیت را دارد!

بخش بعدی – معرفی دیجی استایل و اعتبار فروشگاه

معرفی فروشگاه به همراه نمایش نماد اعتبار و ای نماد

به این ترتیب فروشگاه به خوبی معرفی شود، زمینه های اصلی شرکت نام برده می شوند، اعتبارات، جایزه ها و مجوزهای فعالیت نیز نمایش داده می شوند و اعتماد کاربر برای خرید جلب می شود.
فوتر سایت
دسترسی سریع – زیر مجموعه خدمات مشتریان
خبرنامه سایت – ارائه توضیح و مزیت ثبت ایمیل – هدفگیری کاربران با ایمیل مارکتینگ برگه درباره ما + تماس با ما + شبکه های اجتماعی – نشان از فعالیت هوشمند و فراگیر سایت
پشتیبانی + تلفن پاسخ گویی + اپلیکیشن سایت – نشان از پشتوانه خرید و بعد از خرید حقوق سایت متعلق به چه شرکتی بوده + متن کپی رایت و نشان مخصوص کپی رایت

ساختار سئو سایت رقیب
عنوان سایت

می خواهیم ببینیم عنوان سایت دیجی استایل و توضیحاتی که برای آدرس اصلی نوشته چیست، به همین خاطر در حالت خصوصی Private در مرورگر ،گوگل را باز می کنیم و در کادر جستجو، سایت موردنظر + سایت را می نویسیم:
“site:” + “example.com” >—> “site:” + “digistyle.com”

نام فروشگاه: فروشگاه اینترنتی لباس دیجی استایل – DIGISTYLE
توضیحات فروشگاه: خرید اینترنتی با بهترین قیمت و تخفیف ویژه در حراج ها – جدیدترین مدل های لباس، کفش و کیف 2018. بیش از 300 برند محبوب با امکان تعویض و مرجوعی کالا آسان
می بینیم که هم در نام فروشگاه و هم در توضیحاتش به کلمات کلیدی زیادی اشاره کرده است که مربوط به خرید لباس است: حراج، تخفیف، مدل، برند، خرید اینترنتی و…

ساختار پیوندهای یکتا
برای اینکار نیاز است وارد سایت شوید، روی دسته بندی ها، آدرس محصولات و … کلیک کنید تا url آن را مشاهده کنید، دقت کنید که معمولا سایت های هوشمند همیشه از url انگلیسی و نام پارسی برای دسته بندی و… استفاده می کنند، و معنی نام پارسی دسته بندی در انگلیسی را برای url به کار می برند.

همچنین در دیجی استایل برای دسته بندی، برند ها و … توضیحات کلیدی نوشته اند تا کاربران آن را مطالعه کرده و از اصالت برند ها با خبر شوند!

تگ (برچسب) های درون سایت
این سایت، مثل دسته بندی ها و برند ها، برای برچسب ها هم توضیحات پارسی و هم url انگلیسی نوشته و هم یک سری توضیحات مناسب اضافه کرده است تا کاربر بتواند در مورد برچسب اطلاعات کافی کسب کند.

لینک سازی داخلی
در دیجی استایل، در برگه اصلی این سایت (که برای هر سایتی پرقدرترین آدرس است) به زیر دسته های محصولات لینک مستقیم داده شده تا از قدرت برگه نیز برای تقویت آنها استفاده شود. این انتقال امتیاز و قدرت از برگه اصلی به برخی دسته بندی ها “عصاره لینک – Link Juice” نام دارد که در آموزش لینک سازی با آن آشنا خواهید شد.

دیدگاه کاربران
محتوا
دیجی استایل برای محصولات خود توضیحات زیادی ننوشته و فقط به نوشتن ویژگی های لباس اکتفا کرده و البته این یک کار پسندیده است، اما خب می توانست ظاهر بهتری برای محتوای محصول در نظر بگیرد. البته یک نکته هم وجود دارد؛ کاربران کمتر به دنبال ویژگی هستند و تصاویر محصول برایشان مهمتر است.

تصاویر و متن جایگزین آنها
وقتی در کدها به دنبال متن جایگزین تصویر بودیم، متن مناسب آن را پیدا کردیم ،تقریبا از همان عنوانی که برای محصول استفاده شده بود در متن جایگزین هم استفاده شده بود اما خب، متن جایگزین بهتر است توضیح خود تصویر باشد!

لینک های فوتر و هدر
دیجی استایل در هدر و فوتر خود لینک های کم و کاربردی را قرار داده است! آنها در هدر فقط منو و پیوندهای مسیر (پیوندهای ریزه میزه) را قرار داده اند:
در فوتر یا پانویس سایت، آنها مهم ترین لینک های سایت + اطلاعات کاربری را قرار داده اند:

خدماتی که ارائه می کنند و اطلاعاتی تکمیلی در این مورد، خبرنامه، شبکه های اجتماعی، شماره تماس و معرفی شرکت که همگی بسیار ساده در این بخش قرار گرفته اند اما بسیار مهم هستند. هم برای گوگل و هم برای کاربران

کوکی ها
اگر به سایت های خارجی سر زده باشید به شما پیغام می دهند که در حال جمع آوری کوکی (کارهای شما در سایت شان) هستند و از این اطلاعات برای بهینه سازی سایتشان استفاده می کنند. همچنین به دنبال این هستند که امنیت شما و سایت شان را حفظ کنند. معمولا تمام سایت های اروپایی (سایتی که در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا مدیریت می شود) باید از کوکی استفاده کند (و احتمالا آن را به سازمانی در اتحادیه تحویل دهد) تا بتواند امنیت جامعه اینترنتی مربوط به خودش را بهتر نظارت کرده و از خطرات احتمالی جلوگیری کند.

لینک سازی برون سایت
دیجی استایل معمولا فقط به دیجی کالا لینک داده اما باید بتوان در بخش مجله این سایت لینک های خروجی مختلفی پیدا کرد، هر چند در جستجوی ساده ی ما فقط لینک های داخلی از مجله به فروشگاه دیده شدند:

مهم ترین برگه های سایت
کافیست در کادر جستجو، نام سایت را به پارسی بنویسید تا پرقدرت ترین برگه های این سایت را برای شما مشخص کند. این کار را خود گوگل به صورت خودکار انجام می دهد و معمولا از پرقدرت ترین لینک ها یک دسترسی سریع برای مخاطب می سازد.

بهترین دسته بندی ها
یکبار دیگر کار ی را انجام دهید که قبلا با هم انجام دادیم، کافیست آدرس سایت را بعد از کلمه site بنویسید و اینتر را بزنید تا بهترین دسته بندی های دیجی استایل برای شما در همان برگه اول نمایش داده می شوند
دقت کنید که آدرس برگه ها، با رنگ سبز برای شما مشخص شده اند و متن آبی رنگ فقط عنوان آن دسته بندی یا برگه و آدرس است!

دیگر همکاران و حامیان
باید ببینید دیجی استایل با چه رسانه هایی همکاری می کند، آیا آنها زیر مجموعه یک شرکت مادر (دیجی کالا مادر دیجی استایل) هستند یا اینکه با چند شرکت دیگر در حال همکاری نزدیک هستند.
ببینید سایت رقیب در چه فضاهای دیگری که مربوط به حوزه کسب و کارش است فعالیت می کند، دیجی استایل که سایت مورد بررسی ما بود، در سایت های دیگری چون تخفیفان و بوتیک نیز فعالیت می کند، همچنین دیجی استایل در دیجی کالا در حال فروش برخی محصولاتش است. شما هم باید برای رقیبان خود چنین کاوشی را انجام دهید و آنها را زیر و رو کنید تا بتوانید از آنها یک شناخت کامل پیدا کنید.

شبکه های اجتماعی
در کدام شبکه اجتماعی فعالیت می کنند؟
در برگه اول سایت مشخص است که دیجی استایل در چه شبکه هایی فعالیت می کند و از طریق آنها تخفیف ها و بازارگرمی های خود را انجام میدهد تا بتواند فروش خود را افزایش دهد و کاربران را با برند خود درگیر کند:

ما به اینستاگرام و آپارات این سایت سر زدیم و متوجه موارد زیر شدیم:

آنها در اینستاگرام فعالیت خوبی دارند، پست های اختصاصی و زیبا می سازند، از هشتگ های اختصاصی استفاده می کنند، از هشتگ های محبوب استفاده می کنند، ویدیو منتشر می کنند، استوری می گذارند و در بخش لینک هم لینک آخرین قرعه کشی و مسابقه خود را قرار داده اند.
در آپارات هم ویدوی هایی برایی معرفی خدمات خود قرار داده اند.

تعداد پست های ارسالی
تعداد پست های ارسالی دیجی استایل در اینستاگرام معمولا روزانه بین 3 تا 6 مورد است اما در چند روز اخیر معمولا روزی 4 تا پست ارسال کرده اند. که یکی از آنها ویدیو بوده است

ساعات ارسال پست
آنها یکی از پست های خود را صبح بین 9 تا 11، یکی دیگر را عصر، و دو مورد را بین 19 تا 23 ارسال می کنند تا بتوانند به قشرهای مختلف کاربران فعال دسترسی پیدا کنند.

موضوعات ارسال پست
موضوعات آنها فقط مربوط به پوشاک و مدلینگ است و سعی میکنند در پست های خود نقل قول های بزرگان دنیای مد و فشن را هم قرار دهند. آنها این کار را برای ارتباط بهتر با مخاطبین انجام میدهند .
مردم از بزرگان تاثیر می پذیرند و دوست دارند شبیه توصیه های یک نفر با فکر بزرگ به نظر برسند.

گرافیک و محتوای پست ها
گرافیک ساده ولی اختصاصی یکی از مواردی است که باید به آن توجه کرد. البته دیجی استایل سعی میکند مثل شادی بعد از خرید، انرژی و شادابی را با کمک رنگ ها به پست های خود آورده و پست های پر از رنگ و لعاب بسازد که کاربران را متوجه خود می کند.

تعداد دنبال کنندگان
تعداد دنبال شوندگان اگر چه واقعی نیست اما خب این برای بسیاری از شرکت ها حتی اپل در اینستاگرام امری طبیعی است و فالورهای آنها همگی واقعی نیستند. بنابراین اینستاگرام برای کسب و کارها زمانی ارزشمند است که باعث فروش محصولات شان شود و چون خرید و فروش مستقیما در اینستاگرام ممکن نیست، استفاده اصلی از اینستاگرام فقط برندینگ و افزایش فروش است.
سایت ها و برندهای زیادی هستند که در اینستاگرام، مسابقه های مختلفی را برگزار می کنند و با این کار برند سازی می کنند.

تعداد دنبال شوندگان (سایت آنها را دنبال می کند: رسانه های همکار و…)
تعداد شرکت هایی که همکار دیجی استایل هستند فقط به 7 مورد محدود می شود و دیجی استایل فقط آنها را دنبال می کند، اما خب، شما می توانید رقیبان تان را پیگیری کنید تا بدانید با چه کسانی در ارتباط هستند.

چطور پروفایل بک لینک آنها را استخراج کنید؟
یکی از حرفه ای ترین کارهایی که برای بررسی رقیب انجام می شود اینست که بدانید آنها در کجا بک لینک سازی می کنند، آنها کجا لینک دریافت کرده اند و کجا لینک سازی رایگان انجام می دهند، اگر یک فایل کامل از پروفایل بک لینک رقیب تهیه کنید می توانید منابع رایگانی که آنها برای ساختن بک لینک استفاده کرده اند را پیدا کنید و در آنجا لینک سازی کنید.
برای بررسی بک لینک رقیب ها نیاز به ابزار های حرفه ای دارید، که به سایت ماز Moz می رویم و آدرس سایت رقیب (رتبه 1 گوگل) را وارد می کنیم:

اول یک حساب ایجاد کنید، سپس وارد سایت شده و بعد از وارد کردن آدرس سایت رقیب، می توانید اطلاعات مهمی را مشاهده کنید:

در این برگه، این ابزار اعتبار دامنه Domain Authority، فعالیت لینک سازی در 60 روز گذشته و دامنه هایی که بک لینک داده اند را به شما نشان می دهد، میتوانید از این دامنه ها یک خروجی دریافت کنید.
در این ابزار می توانید انکر تکست های رقیب (که با آن آشنا خواهید شد) را هم مشاهده کنید، اگر چه نسخه رایگان فقط تعداد محدودی از آن را به شما نشان می دهد:
اما ابزار دیگری که می خواهیم در رابطه به آن صحبت کنیم و برای بررسی رقیب از آن استفاده کنیم، سایت بزرگ SEMRush است، وارد این سایت شده، یک حساب کاربری ایجاد کرده و آدرس سایت رقیب خود را وارد کنید:

می توانید در این قسمت آمار کاملی از رقیب (در اینجا دیجی استایل) را مشاهده کنید، می توانید تعداد بک لینک هایی که گرفته اند را ببینید و آمار ترافیک و بازدید سایت آنها را مشاهده کنید.

می توانید کلمات کلیدی اصلی، کلمات کلیدی تبلیغاتی (کلماتی که در تبلیغات گوگل استفاده کرده اند) و رقیب های اصلی آنها را مشاهده کنید.
همچنین، اگر دقت کنید در تصویر زیر می توانید پروفایل بک لینک آنها را ببینید، سایت هایی که به آنها بک لینک داده اند و تعداد لینک های فالو و نوفالو را پیدا کنید. البته برای گزارش کامل از این سایت ها نیاز به حساب تجاری دارید.

در تصویر زیر، بهترین برگه ها، دامنه هایی که مستقیما به دیجی استایل لینک داده اند و آخرین ناشرین تبلیغات آن ها را مشاهده کنید، اینطوری می توانید ببینید رقیب شما در کجا تبلیغ می کند؛

یکی دیگر از ویژگی های این ابزار اینست که تبلیغاتی که رقیب شما در گوگل ثبت می کند را هم برایتان نمایش می دهد (تصویر بالا)

اکنون که می دانید چطور رقیب خود را بررسی کنید، نیاز است یک فایل برای خود تهیه کنید تا بتوانید مطابق با آن استراتژی خوبی بسازید که بتوانید بعد از راه اندازی سایت از آن استفاده کنید، بنابراین ما مراحل این کار را برای شما به ترتیب قرار داده ایم، کافیست این کارها را انجام داده، یک نقشه راه برای خود تهیه کنید:

1. رقیب های خود را شناسایی کنید
2. یک جدول برای فعالیت و کارهای آنها تهیه کنید
3. میزان فعالیت درون سایتشان را مشخص کنید
4. انواع محصولات و محتوایی که تولید می کنند را مشخص کنید
5. بهترین زمینه ها و بدترین نقاط ضعف آنها را پیدا کنید
6. کلمات کلیدی آنها را استخراج کنید
7. فعالیت لینک بیلدینگ آنها را زیر نظر داشته باشید
8. سایت هایی که در آن لینک سازی می کنند را شناسایی کنید
9. کلمات ضعیف و دسته بندی های ضعیف رقیب را پیدا کنید
10. بخش های کم فعالیت رقیب را پیدا کنید
11. کلماتی که رقیب کمترین رتبه را دارد شناسایی کنید
12. کلماتی که رقیب بیشترین رتبه را دارد شناسایی کنید

جدول هایی مثل زیر تهیه کنید:
جدول بک لینک
سایت های بک لینک میزان رقابت انکر تکست انکر تکست
تعداد بک لینک
تعداد لینک فالو
تعداد لینک نوفالو
تعداد لینک سازی در هفته

هدف از جدول بک لینک اینست که شما پروفایل بک لینک رقیب را در دست خود داشته باشید، اکنون می توانید فعالیت لینک سازی آنان را کنترل کنید و هر روز منابعی که آنها برای بک لینک سازی استفاده می کنند را به صورت فهرست در اختیار داشته باشید، حتی خیلی ساده فرض کنیم که این کار را انجام می دهید، تقریبا می توانید از 20 درصد منابعی که آنها برای بک لینک سازی استفاده کرده اند شما هم استفاده کنید و بک لینک های مربوط به خود را بسازید.

جدول وضعیت سایت
به شما کمک می کند یک چشم انداز کلی از سایت رقیب داشته باشید:
فعال ترین شبکه ها موضوعات اصلی وبلاگ
کلمه کلیدی های ضعیف
کلمه کلیدی های قوی
ضعیف ترین دسته بندی
قوی ترین دسته بندی
جدول وضعیت سایت

1
2
3
4
5
6
7

اکنون که به ترتیب مشخص شده در جدول، قوی ترین و ضعیف ترین بخش های سایت رقیب را می شناسید، می توانید استراتژی مربوط به خود را طراحی و استفاده کنید. برای اینکار کافیست دقیقا بر عکس این جدول عمل کنید.
آنجایی که رقیب های شما دسته بندی های خیلی قوی دارد و روی آن تمرکز کرده است، شما فعالیت کمتری داشته باشید، و از آن طرف، ضعیف ترین بخش های سایت شان را هدف بگیرید، روی کلمات کلیدی ضعیف آنها کار کنید و در سایت خود از آن استفاده کنید.
چون آنها برای یک کلمه کلیدی رتبه ضعیفی دارند، پس فرصت مناسبی است که بهترین جایگاه برای آن کلمه کلیدی را شما بدست بیاورید. همانطور که گفتیم تنها نیاز است ضعیف ترین کلمات آنها را در گوگل پیدا کنید (با جستجوی گوگل، ابزار MOZ و ابزار SEMRush)، سپس در سایت خود برنامه بچینید که روی کلمات کم رقابت کار کنید.
شبکه های اجتماعی فعال آنها کدام است؟ روی آنها تمرکز نکنید، دیجی استایل روی اینستاگرام زیاد فعالیت می کند اما در آپارات کاری انجام نمی دهد، بهترین فرصت برای شما اینست که یک فعالیت کوچک در اینستاگرام داشته باشید و فعالیت خوبی در آپارات انجام دهید تا دنبال کنندگان بیشتری داشته باشید.

منبع:

https://aigitali.com/competitor-analysis/



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 

اکنون می خواهیم کلمات کلیدی مناسبی برای رتبه گرفتن انتخاب کنیم:
اولین کار اینست که سایت هایی که رقابت با آنها ساده تر است را پیدا کنید، سایت هایی که اعتبار کمی دارند، به همین دلیل نیاز است در سایت MOZ یک حساب کاربری ایجاد کرده، روی مرورگر اپرا، کروم یا فایر فاکس (افزونه (اکستنشن) فقط برای کروم موجود است، البته با مرورگر اپرا هم می توانید از این افزونه استفاده کنید) افزونه را نصب کرده و آن را فعال کنید تا بتوانید از ویژگی های آن استفاده کنید …


در گوگل برای یکی از کلمات کلیدی موجود در فهرست خود جستجو کنید:
می بینید که این افزونه برای شما اطلاعات کاملی را در مورد نتایج نمایش می دهد، اما ویژگی هایی که در تصویر می بینید برای نسخه تجاری افزونه است.
ما می توانیم ویژگی های جالبی از نتایج ببینیم:
در تصویر می بینید که اعتبار دامنه (Domain Authority) و اعتبار برگه (Page Authority) هم نمایش داده شده اند.
گر برای نتایج جستجوی کلمه کلیدی مورد نظرتان، سایت هایی که DA و PA بالایی دارند در صفحه اول بودند باید در ابتدا رقابت با آنها را کنار بگذارید. برای یک کلمه کلیدی دیگر جستجو کنید که رقیب هایتان DA و PA پایینی دارند:
دامنه انتخاب شده ما رتبه سوم (رتبه اول و دوم روی نقشه) را دارد و با اینکه بک لینک های زیادی هم دارد، اما اعتبار سایت و برگه آن پایین است، بیایید ببینیم می شود در رقابت با آن پیروز شد؟
راه کار اینست که باید بفهمیم بک لینک هایی که تهیه کرده اسپم و با سئو کلاه سیاه ساخته شده اند یا نه طبیعی هستند.
لینک این برگه را در ابزار MOZ Link Explorer قرار داده (با اکانت تجاری) و بک لینک های آن و اسپم اسکور بک لینک ها را بررسی می کنیم:
سپس روی Linking Domains کلیک می کنیم تا لینک های آن را ببینیم:

می بینیم که دامنه های این سایت برخی از آنها اسپم اسکور بالایی دارند، بنابراین این سایت به خوبی در رتبه اول قرار نگرفته است.
خب کاری که ما باید انجام دهیم دو مرحله دارد، بهینه سازی درون برگه برای کلمه کلیدی و دریافت بک لینک های با کیفیت تر
بنابراین کار خود را از درون برگه شروع می کنیم و برگه را برای کلمه کلیدی بهینه سازی می کنیم سپس از استراتژی بک لینک خود برای دریافت بک لینک با کیفیت استفاده میکنیم.
سئو درون برگه + بک لینک -> هر دو موضوع مهم و گسترده هستند.

کلمات کلیدی دنباله دار (دم دراز / چند سیلابی)
یکی از موارد جالب کلمات دنباله دار اینست که هر چقدر دقیق تر شود جستجوی کمتری دارد، هر چه جستجوی آن کمتر باشد نرخ تبدیل (تبدیل جستجو کننده به خریدار) آن بیشتر است.
22 میلیون و 700 هزار ایندکس (نتیجه جستجو) برای پیراهن = کلمه کلیدی اصلی
27 میلیون و 300 هزار ایندکس (نتیجه جستجو) برای خرید پیراهن = کلمه کلیدی دنباله دار – 2 سیلابی
17 میلیون ایندکس (نتیجه جستجو) برای خرید پیراهن اسپرت = کلمه کلیدی دنباله دار بزرگ تر – 3 سیلابی
هر چقدر کلمه کلیدی دنباله دار = بزرگ تر و دنباله بیشتری داشته باشد نتایج گوگل کمتر می شوند که این نشان از دقت پذیری موتور در برابر کلمه کلیدی جستجو شده است. هر چند تا همین جا هم دقت گوگل بیشتر از قبل شده است.

کاربرد کلمات کلیدی دنباله دار
این کلمات کلیدی به کسب و کارها کمک می کند در گوگل زیر سایه سایت های بزرگ نباشند و دیده شوند. در گوگل کیورد پلنر و بعد از آن با رقابت کلمه کلیدی آشنا شدیم و دانستیم چطور می شود رتبه سایت هایی که برای کلمه های کلیدی ما بالا هستند را بچنگ آورد، اما اینجا می خواهیم کار را برای شما آسان تر کنیم، کافیست برای کلمه کلیدی خود دنباله بسازید تا بتوانید جستجو کننده را به مشتری تبدیل کنید. به نظر شما میزان جستجو مهم است یا میزان تبدیل؟
پاسخ این سوال را باید بدانید، اگر نمی دانید لطفا آموزش را از اول شروع کنید!
خب می خواهیم کلمه کلیدی دنباله دار بسازیم، به همین دلیل یک ابزار جدید به شما معرفی می کنیم، وارد سایت Keywordtool.io شوید و کلمه کلیدی خود را وارد کنید
کافیست از گوگل کیورد پلنر کلمه کلیدی خود گرفته و در اختیار این ابزار قرار دهید تا بهترین کلمات ممکن را به رایگان برای شما بسازد:
همینطور می توانید دوباره از هر کدام از این کلمات، کلمه های جدید تری بسازید:


و نتایج شگفت انگیز آن را مشاهده کنید:

همچنین، می توانید یک تب Private در مرورگر خود باز کنید، در گوگل شروع به نوشتن کنید تا گوگل به شما پیشنهاد دهد:
یا با کلمات کلیدی خودمان شروع کنیم:

به نظر می رسد ما می توانیم بهترین کلمات ممکن را به این سادگی پیدا کنیم، در حالی که اصلا به آنها دقت نکرده بودیم، البته نحوه استفاده از آن را احتمالا نمی دانید و اینکه آیجیتالی به شما خواهد آموخت چطور از این کلمات و پتانسیل بالای آنها بهترین استفاده را ببرید، قبل از اینکه آن را شروع کنیم یکی دو منبع دیگر را هم بررسی می کنیم:

در گوگل که جستجو کنید، در پایین برگه نتایج را به شما می دهد، اما یک نکته را هم در مورد هدفمند بودن نتایج در نظر داشته باشید:
وقتی جستجوی ما هدفمند نیست، سایت های خبری بهترین رتبه را برای جستجو دارند:

و کافیست این جستجو هدفمند شود تا نتایج ما به کلی تغییر کنند:

و میزان نتایج از 24 میلیون به 16.8 میلیون رسیدند!

اکنون می خواهیم سه موضوع مهم را بررسی کنیم، که هر سه مورد در استراتژی سئوی سایت شما دخیل بوده و از دلایل اصلی رتبه گرفتن هستند. پس باید آنها را با دقت طراحی کرده و با کیفیت پیاده کنید:

• کلمه کلیدی در معماری سایت
• کلمه کلیدی در فروشگاه
• کلمه کلیدی در محتوا

شما می دانید کلمه کلیدی در چه قسمت هایی از یک سایت استفاده می شود، اگر نمی دانید لطفا آموزش را دوباره بخوانید.

خب، باید از کلمه کلیدی در 5 جای مختلف به طور عادی استفاده کنید:

1. نام سایت
2. توضیحات سایت
3. نام دسته بندی ها
4. برچسب ها
5. محتوا

اما موارد دیگری هم هستند مثل تصاویر و … که قبلا در مورد آنها صحبت شد.
شما می دانید که چه کلماتی را در کجای سایت تان قرار دهید.
کلماتی که بیشترین جستجو را دارند، باید در نام سایت و دسته بندی ها قرار بگیرند
کلماتی که جستجوی خوبی دارند ولی کاربرد آنها برای دسته بندی مناسب نیست باید به عنوان برچسب استفاده شوند
کلماتی که دنباله دار هستند و ترافیک کم اما هدفمند دارند باید برای محتوا انتخاب شوند اما هرگز به دنبال تکرار بیش از حد و خسته کننده کلمه کلیدی نباشید، اگر تراکم کلمه کلیدی در محتوای شما آزار دهنده باشد حتما گوگل با آن برخورد می کند. فقط در جایی که نیاز است باید کلمه کلیدی خود را قرار دهیم و از تکرار خسته کننده آن خودداری کنیم.

کلمات کلیدی در فروشگاه
یکی از دوستان ما که فروشگاه دوربین دارد، در مورد میزان فروش دوربین هایش صحبت می کرد، به نظر می رسید با ترافیک خوبی که دارد درآمد خوبی هم داشته باشد اما ترافیک زیاد باعث نشده بود که مشتریان زیادی داشته باشد، راهکار برای سایت فروشگاهی اینست که از کلمات کلیدی به خوبی استفاده شود اما برخی کلمات هم هستند که فقط مخصوص فروشگاه بوده و خاصیت تجاری دارند:

کلمات کلیدی خرید
• خرید
• کد تخفیف
• تخفیف ویژه
• ارسال رایگان
• ارسال هدیه

و مثال های واقعی از این جستجوها “لباس مجلسی با ارسال رایگان”، “هدفون های بیتز با کد تخفیف” و “تخفیف ویژه سال نو” و … که می توان از آنها استفاده کرد

کلمات کلیدی محصول
این نوع کلمات کلیدی، حاوی عبارت هایی هستند که کاربران را متوجه خود می کنند اما همیشه در خود دسته بندی محصولات کاربرد ندارند و می توانند در قسمت هایی چون وبلاگ و مگ فروشگاه به کار گرفته شوند:

• بهترین
• 10 تا از
• آخرین نسخه
• بهترین مدل
• پرفروش ترین
• استفاده از نام برند: “سونی، اپل، مایکروسافت”
• استفاده از مدل محصول: “مک بوک، سرفیس، آیفون”
• دسته بندی محصول: “کفش ورزشی، دستکش بوکس، کوله کوه نوردی”
• مقایسه محصول: “سرعت سرفیس در مقابل آیپد”
• کاربردی ترین
• و…

که می توانید از آنها برای افزایش نرخ تبدیل در گوگل هم استفاده کنید، کافیست از آنها در توضیحات محصولات خود به درستی استفاده کنید.

کلمه کلیدی در محتوا
اگر چه شما هنوز تولید محتوای تخصصی را نیاموخته اید، اما می خواهیم در مورد بهینه سازی یک محتوا برای یک کلمه کلیدی صحبت کوتاهی داشته باشیم.

1. کلمه کلیدی مناسبی در گوگل کیورد پلنر پیدا کنید
2. در Keywordtool.io کلمه های دنباله دار بسازید
3. حتما یک محتوای بلند و مناسب چند هزار کلمه ای تولید کنید تا ظرفیت پوشش کلمه های کلیدی را داشته باشد
4. سپس در محتوا بدین صورت از آن استفاده کنید
1. در عنوان مقاله
2. در توضیح مقاله
3. در متن جایگزین تصاویر
4. در خود محتوا چند بار تکرار شود
5. از تکرار بیش از حد آن در برگه پرهیز شود
6. از استفاده مداوم و پی در پی پرهیز شود
خب اکنون شما باید موارد زیر را یاد گرفته باشید:

چطور تحقیق کلمه کلیدی انجام دهید
اینکار خیلی ساده بوده و پس از مشخص کردن زمینه فعالیت سایت، از گوگل کیورد پلنر برای دستیابی به کل جستجوهای مربوط به خودمان مطلع می شویم

چطور کلمات را بر اساس رقابت و جستجو و… شناسایی و استخراج کنید
شما یاد گرفتید چطور از فیلترهای گوگل کیورد پلنر استفاده کنید، یاد گرفتید چطور از آدرس ها و دسته بندی و… کلمه کلیدی استخراج کنید، یاد گرفتید میزان جستجو و رقابت و… چیست

یاد گرفته اید چطور یک فایل برای کلمات خود بسازید
شما فایل اکسل مناسب خود را طراحی می کنید، کلمات کلیدی استخراج شده را بر اساس جستجو و رقابت در آن قرار می دهید، و همچنین یاد گرفته اید چطور در گوگل کیورد پلنر یک پلن برای کلمات کلیدی خود بسازید

یاد گرفته اید چطور استراتژی کلمه کلیدی را به کار بگیرید
شما یاد گرفتید کلمات کلیدی و رقیب های صفحه اول را بررسی کنید، لینک های آنان را آنالیز کنید و برای کسب رتبه به سئوی محتوا و لینک سازی برسید.

اکنون از شما می خواهیم یک تحقیق کلمه کلیدی کامل انجام دهید، فایل خود را تهیه کنید و سایت خود را برای بهینه سازی آماده کنید.

منبع:

https://aigitali.com/keyword-strategy/



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 

 

تحقیق کلمه کلیدی با ابزار کیورد پلنر گوگل
کلمه کلیدی را باید از جایی استخراج کرد که کاربران در آنجا کلمات شان را وارد می کنند! منظور ما گوگل است، گوگل همچنین ابزاری رایگان برای استخراج کلمه کلیدی به شما می دهد که با آن می توان کلمات کلیدی خود و رقیب ها را بدست آورد.
این ابزار که Google Keyword Planner نام دارد، ابزار رسمی و رایگان گوگل برای تحقیق کلمه کلیدی است، اما بیشتر مردم از آن به طور نادرست استفاده می کنند، اما آیجیتالی به شما خواهد آموخت چطور شگردهای این ابزار را به کار بگیرید تا یک تحقیق کلمه کلیدی حرفه ای داشته باشید و بتوانید کلمه کلیدی طلایی استخراج کنید. اما دو چیز را باید بدانید:
1. این ابزار کلمه جدید برای شما نمی سازد
2. این ابزار میزان جستجو و رقابت را به شما می دهد

استخراج کلمات کلیدی در کیورد پلنر
برای استفاده از این ابزار با IP غیر ایرانی وارد این لینک شوید.
با حساب کاربری خود در گوگل وارد شوید (sign in کنید). مطابق تصویر روی Discover new keywords کلیک کنید:

بعد از باز شدن کیورد پلنر کارهای زیادی برای انجام داریم که می خواهیم به ترتیب آنها را شروع کنیم. مثلا استخراج کلمات کلیدی رقیب، استخراج کلمات کلیدی جدید و یا حتی برنامه ریزی برای دستیابی به یک استراتژی و ترافیک جستجو…

می خواهید کار خود را برای تحقیق کلمه کلیدی شروع کنید:

سپس باید یکی از سه انتخاب ممکن را انجام دهید و یک کلمه، چند کلمه (عبارت) و یا URL را وارد کنید:

خب ما سه گزینه ممکن را برای شما توضیح می دهیم:
یک کلمه Words: کلمه ای که زمینه کسب و کار شما را توضیح میدهد، مثل “لباس، هدفون” که به شما اجازه می دهد به اطلاعات گوگل و کلمه های کلیدی جستجو شده دسترسی پیدا کنید و موارد مرتبط با آن را پیدا کنید.

چند کلمه Phrases: که این بار به جای یک کلمه می توانید چند کلمه را وارد کنید، معمولا این گزینه به شما کمک می کند نتایج مرتبط تری نسبت به قبلی پیدا کنید و با وارد کردن عبارت می توانید به نتایج مختلف دست پیدا کنید. البته توصیه می شود 3 کلمه وارد کنید که هر کدام بخشی از کسب و کار شما را پوشش می دهند. مثلا “لباس مردانه، لباس مجلسی، لباس کودک”

آدرس URL: این گزینه به شما کمک می کند از یک آدرس کلمات کلیدی استخراج کنید ،کافیست آدرس را وارد کنید تا گوگل کلمات مرتبط با آدرس را به شما تحویل دهد، می توانید از آن برای پیدا کردن بهتر کلمات آدرس صفحات خود استفاده کنید یا اینکه کلمات رقیب را استخراج کنید.

پس از وارد کردن کلمه کلیدی خود، روی گزینه مشخص شده کلیک کنید:
نکته: برای استفاده از این ابزار، لازم است تا Locations و Language را به ترتیب روی Persian و All Locations قرار دهید.

خب دو نکته را باید یادآوری کنیم:
• این ابزار کلمه کلیدی جدیدی برای شما نمی سازد
• این ابزار میزان جستجو، نرخ کلیک و رقابت را به شما نشان میدهد
اکنون می خواهیم یکی از تکنیک های حرفه ای خود را استفاده کنیم، وارد گوگل کیورد پلنر شده و کلمه کلیدی خود را برای استراتژی جدید وارد می کنیم:
و گوگل به ما نشان می دهد نرخ کلیک و رقابت کلمات کلیدی ما چقدر است:
می خواهیم برای محصولات جدیدی که ارائه می کنیم کلمات کلیدی را پیدا کنیم، بنابراین به صفحه نمایش نتایج باز می گردیم، کلمه کلیدی خود را وارد می کنیم تا نتایج آن را مشاهده کنیم:

فیلترهایی را اضافه می کنیم تا کلماتی که میزان جستجوی بالایی دارند را پیدا کنیم:

و میزان جستجوی حداقل را وارد می کنیم:
و بعد از آن نتایج را مشاهده می کنیم:

اکنون یک فیلتر دیگر اضافه می کنیم تا کلمه کلیدی های مخصوص خودمان را بدست بیاوریم:

می بینید کلمات بسیار خوبی را پیدا کردیم که رقابت پایین و جستجوی بالایی دارند و البته برای کلمه کلیدی ما مناسب هستند.

پوشاک مردانه + فروشگاه اینترنتی لباس مردانه
که می توان از آنها استفاده کرد، اما هنوز کارمان با گوگل کیورد پلنر تمام نشده، می خواهیم یک شگرد دیگر را هم به شما آموزش دهیم، وارد سایت دیجی استایل (رقیب) شوید و یکی از دسته بندی های مرتبط با خودتان را پیدا کنید، آدرس آن را در گوگل کیورد پلنر وارد کنید و منتظر شوید تا نتایج برای شما کاوش شوند:
فهرستی بسیار خوب از کلمات کلیدی برای ما پیشنهاد شدند که کلماتی بسیار غنی در آنها وجود دارد که می توان روی آنها حساب باز کرد، توجه داشته باشید که، رقیب های شما چون در چنین آموزش هایی را ندارند از این تکنیک ها بی خبر هستند:
پس از دیدن این کلمات، می توانید آنها را انتخاب کنید تا به برنامه یا استراتژی خود اضافه کنید:

روی Plan Overview کلیک کنید تا برنامه خود را ببینید:

و همین طور اطلاعات دیگری را هم می توانید مشاهده کنید.

خب تا به اینجا شما یاد گرفته اید چطور کارهای زیر را انجام دهید:
• استخراج کلمه کلیدی رقیب: با وارد کردن آدرس سایت رقیب و یا دسته بندی و …
• استخراج کلمه کلیدی مرتبط: با وارد کردن چند کلمه و دانلود گزارش آن ها
• مشاهده میزان جستجو کلمه کلیدی: با درج کلمه کلیدی و مشاهده Avg Monthly Search

همچنین شما باید یاد بگیرید چطور کلمات خود را در یک فایل اکسل طبقه بندی کنید تا بتوانید بعدا از آنها استفاده کنید.
به گوگل کیورد پلنر برگردید و کلمات کلیدی خود را وارد کنید، بعد از اینکه نتایج برای شما نمایش داده شد کافیست از گزینه Download Keywords استفاده کنید تا بتوانید فایل کلمات کلیدی را دانلود کنید. در رایانه خود یک فایل اکسل بسازید. سپس یک جدول کامل با طبقه بندی مناسب بر اساس جستجو و کلمات کلیدی بسازید و کلمات خود را در آنها قرار دهید
و در نهایت پیشنهاد می کنم ویدئوی گرفته شده از قسمت پریمیوم کیورد پلنر را مشاهده کنید تا قدرت واقعی این ابزار را به درستی درک کنید:
در پایان در میان تمام ابزارهای تحقیق کلمه کلیدی، پیشنهاد ما کیورد پلنر گوگل است. چون می توانید بهترین استراتژی را برای کسب و کار خود پیاده سازی و با کمک آن کسب و کارتان را رشد دهید.

منبع:

https://aigitali.com/keyword-research/



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 


انواع کلمه کلیدی را بشناسیم
کلمه کلمه های کلیدی 3 نوع هستند:

1. کلمه کلیدی اصلی
2. کلمه کلیدی مرتبط معنایی
3. کلمه کلیدی دنباله دار

می خواهیم هر سه نوع این کلمات را بررسی کنیم، از آنها شناخت کاملی پیدا کنیم و ببینیم چطور می شود چنین کلماتی را استفاده کرد.

کلمه کلیدی اصلی
کلمه کلیدی اصلی، مثل “آسمان، لباس، قیچی و …” کلماتی هستند که جستجو دقیقا مرتبط با آنهاست.
آسمان آبی / لباس مردانه / قیچی کاغذ بری و…

کلمه کلیدی دنباله دار یا دم دراز Long Tail
کلمه های کلیدی دنباله دار، در واقع دنباله ای بر کلمه کلیدی اصلی هستند. مثلا اگر کلمه کلیدی اصلی ما “آسمان” باشد، کلمه هایی که بعد از “آسمان + …” می آیند کلمه کلیدی دنباله دار ما را می سازند، مثلا

• لباس
• خرید لباس
• خرید لباس مردانه
• خرید لباس مردانه مجلسی
• خرید لباس مردانه مجلسی 2020
• خرید لباس مردانه مجلسی 2020 مارک فلان

و یکی از نکات جالب کلمات کلیدی دنباله دار اینست که هر چقدر کلمه کلیدی دنباله بیشتری داشته باشد، جستجوی کمتر، ترافیک بهتر و رقابت کمتری دارد.

اما نکته ای که در مورد ترافیک کلمه کلیدی اصلی وجود دارد اینست که به خاطر تکرار این کلمه همراه کلمات دیگر، باز هم برای آن ترافیک شمرده می شود، مثلا ما می دانیم که همیشه “آسمان” ابری نیست، بنابراین خود کلمه “آسمان” همیشه بیشتر از یک آسمان ابری بین مردم به کار برده می شود، همینطور، وقتی مردم می گویند آسمان ابری، ما می بینیم که کلمه آسمان دوباره تکرار می شود، به همین شکل، یک کلمه کلیدی در گوگل هم می تواند جستجوی زیادی داشته باشد. مثلا اگر جستجوی “خرید لباس، خرید لباس مجلسی، خرید لباس عروسی، خرید لباس تولد” را با یکدیگر مقایسه کنیم، چون در همه آنها کلمه “لباس” تکرار شده، جستجوی کلمه “لباس” به تنهایی با همه آنها برابر است، اما خود لباس هم به طور جداگانه نیز جستجو می شود به همین خاطر ترافیک زیادی دارد.

اما کلمات بلند، کلمات بلند هرچه بلندتر باشند جستجوی کمتری خواهند داشت، مثلا؛

• لباس
• خرید لباس
• خرید لباس مردانه
• خرید لباس مردانه مجلسی
• خرید لباس مردانه مجلسی 2020
• خرید لباس مردانه مجلسی 2020 مارک فلان

اگر میزان جستجوی این کلمات را با هم مقایسه کنید، می بینید که کلمه های کلیدی بلندتر جستجوی کمتر، رقابت آسان تر و هزینه پایین تری دارند. در واقع در نمودار میزان جستجوی یک کلمه کلیدی، که میزان “جستجو” و “هدفمندی” یک کلمه کلیدی را نشان دهد
همانطور که می دانید، رتبه گرفتن برای کلمه “لباس” بسیار سخت است چون جستجوی آن بسیار بالاست، وقتی جستجوی کلمه بالا باشد معمولا (بیشتر اوقات نه همیشه) رقابت آن هم بسیار بالاست، و یک سایت ضعیف از همان ابتدا نمی تواند روی آن سرمایه گذاری کند. به همین دلیل، باید سراغ کلماتی برود که چند سیلابی یا دنباله دار هستند و جستجوی پایینی دارند، اما این کلمات هدفمندی بالایی دارند، هدفمندی و جستجو را بگذارید اینطور برایتان توضیح دهم:

از 1000 کاربری که برای “لباس” جستجو می کنند ،10 نفر آنها لباس می خرند
از 80 کاربری که برای “خرید لباس مجلسی مردانه 2018” جستجو می کنند 10 نفر آنها لباس می خرند

بنابراین شما باید به فکر کلمات دنباله دار باشید. به شما خواهیم گفت چطور استراتژی خود را برای این کلمات کلیدی آماده کنید و از پنالتی شدن توسط گوگل در امان باشید. بدون شک سایت هایی که بیش از حد روی کلمات کلیدی دنباله دار تمرکز می کنند، باید مراقب پاندای گوگل باشند مبادا آنها را گاز بگیرد (:

کلمات کلیدی مرتبط معنایی
در مورد کلمات کلیدی مرتبط معنایی باید گفت که استفاده از آن خیلی ساده بوده ولی باید شناخت مناسبی از آن داشته باشید تا بتوانید از آن در سئوی محتوا استفاده کنید .
به همین خاطر شما را با کلمه کلیدی مرتبط معنایی آشنا می کنیم:
همانطور که گفتیم کلمات کلیدی مرتبط به گوگل کمک می کنند محتوای ما را بهتر درک کند، کلمات کلیدی مرتبط همینطور به جذاب بودن مطلب و کاربردی بودن آن نیز کمک می کنند.
با کمک کلمات مترادف شما می توانید یک مطلب در مورد شیر را بخوانید و هر بار یک مفهوم جدید از آن داشته باشید، (اما گوگل انسان نیست تا هوشمند باشد)، گوگل هم به این کلمات نگاه می کند و کیفیت محتوا را می سنجد، پس با کلمات کلیدی مترادف به گوگل کمک کنید محتوای شما را بهتر درک کند.
تحقیق کلمه کلیدی و هدف از آن
تحقیق کلمه کلیدی به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که با انجام آن ما به فهرستی طبقه بندی شده از کلمات کلیدی دست پیدا می کنیم که به وسیله آن ها روش جستجوی کاربران را دیده و با استفاده از آن سئوی سایت خود را انجام می دهیم. تحقیق کلمه کلیدی اولین کار مهم در ساختن یک سایت است و ما به تحقیق کلمه کلیدی نیاز داریم چون:

• برای ما مسیر سئو را مشخص می کند
• زمینه های اصلی فعالیت را تعیین می کند
• رقیب های ما را مشخص می کند
• قدرت رقیب های ما را به ما نشان می دهد
• نقطه ضعف ها و قوت های رقیب را برای ما آشکار می کند
• در تعیین استراتژی سئو مسئله اصلی را حل می کند
• در معماری سایت به ما کمک می کند
• در تولید محتوا به ما کمک می کند
• و البته برای رسیدن به صفحه اول گوگل به آن نیاز داریم

منبع:

https://aigitali.com/type-of-keywords/



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 

 

چطور فایل آنالیز رقیب تهیه کنیم؟
شما دو کار برای تهیه فایل آنالیز رقیب دارید. یکی از آنها یک فایل فقط مربوط به تحقیق کلمه کلیدی است. دیگری اما در کنار تحقیق کلمه کلیدی مربوط به آنالیز رقیب است. ما هر دو روش را به شما آموزش می دهیم. و نمونه فایل تحقیق کلمه کلیدی را در اختیار شما قرار می دهیم.
پس برای تهیه فایل آنالیز رقیب سراغ پیش نیازهای آن می رویم. تحقیق کلمه کلیدی و گوگل کیورد پلنر

تحقیق کلمه کلیدی چیست؟
در مبحث قبلی در مورد رقیب ها صحبت کردیم، و می دانیم رقیب های ما سه ویژگی دارند:

بر اساس حوزه فعالیت ما مشخص می شوند
رقیب مستقیم و غیر مستقیمِ ما هستند
همیشه رقیب های خود (ما) را برای سبقت گرفتن بررسی می کنند
حوزه فعالیت ما اینترنتی است، و قطب نمای کسب و کار ما در اینترنت کلمه کلیدی نام دارد، کلمه کلیدی مشخص می کند سایت ما در چه زمینه ای فعالیت می کند و می خواهد به چه چیزی دست پیدا کند. اکنون که شما می دانید کسب و کارتان دقیقا چه هدفی را می خواهد دنبال کند و رقیب های شما چه کسانی هستند، زمانش فرا رسیده کلمه کلیدی را بشناسید، و از آن در معماری سایت، تولید محتوا، لینک سازی و البته فروشگاه استفاده کنید.

کلمه کلیدی چیست؟
فرض کنید در اینترنت می خواهید در مورد چیزی تحقیق کنید، معمولا گوگل را باز می کنید و به جای نوشتن انشا فقط یک یا دو کلمه می نویسید تا چیزی که می خواهید را پیدا کنید، مثل خرید کردن، خرید کردن کلمه ای است که برای شما نتایج زیادی پیدا می کند و همین کلمه خرید کردن، کلمه کلیدی نامیده می شود:
کلمه های کلیدی زیاد هستند، طبقه بندی های مختلفی دارند، بلند و کوتاه اند، هدفمند یا معمولی بوده و البته نتایج جستجو برای کلمه کلیدی بر اساس معیارهای مختلف، متغیر است:

کلمه های کلیدی فراوان
مردم روزانه 5 میلیارد جستجو در گوگل انجام می دهند و فقط خدا، خودشان و گوگل می دانند با چه چیزهایی (هر چیزی که فکرش را بکنید) جستجو می کنند.

طبقه بندی های مختلف کلمه کلیدی
کلمات کلیدی همیشه صحیح نیستند و گاهی مشکل املایی دارند، گاهی ترکیب می شوند ولی در همه حالات، طبقه بندی آنها به میزان جستجوی آنها باز می گردد، مثلا همه می دانند برای خرید توپ بسکتبال چطور جستجو کنند: می نویسند “خرید توپ بسکتبال“

کلمه کلیدی بلند و کوتاه
کلمه های کلیدی کوتاه، کلمه هایی هستند که از یک کلمه تشکیل شده اند و نتایج جستجوی آنها کلی و همگانی است، مثلا “آسمان” یک کلمه کلیدی کوتاه است، اما “آسمان ابری” یک کلمه بلند است. کلمه های کوتاه همگانی هستند و به همین خاطر نتایج جستجوی آنها چون دقیق نیست، کمتر استفاده می شوند. اما کلمات کلیدی بلند و بلندتر مثل “آسمان همیشه ابری نیست” نتایج دقیق تر و جستجوی کمتری دارند.

کلمه کلیدی هدفمند یا معمولی
بگذارید مثالی دیگر بزنم، “لباس های مردانه“، وقتی یک کاربر چنین کلمه کلیدی را برای جستجوی خود انتخاب می کند، ما می دانیم انگیزه وی از این جستجو چیست؟ وی می خواهد لباس های مردانه ای را در اینترنت ببینید و آنها را با لباس های خود مقایسه کند یا اینکه از مدلینگ های لباس برای عکاسی الهام بگیرد، به هر حال این یک جستجوی معمولی است، اما این جستجو اگر هدفمند باشد شرایط تغییر می کند “خرید لباس مردانه“، فقط کافیست کلمه خرید به آن اضافه شود، آن وقت مشخص می شود، انگیزه و هدفی که پشت این جستجو است، خرید کردن است. پس یعنی کاربر می خواهد پول خرج کند و حتما سایت هایی که در صفحه اول گوگل هستند را انتخاب می کند.
تغییر نتایج جستجو بر اساس معیارهای مختلف
   نتایج جستجو در موبایل و جستجو در دسکتاپ متفاوت است
• نتایج جستجو در کشورهای مختلف متفاوت است
• نتایج جستجو در مرورگر کروم با دیگر مرورگرها متفاوت است
• نتایج بر اساس سیستم عامل برای کاربران متفاوت است
• نتایج بر اساس آی پی کاربران و محل جستجو (لوکیشن مثلا در شهر، در جاده و …) آنها متفاوت است
• نتایج بر اساس زبان جستجو متفاوت است
• نتایج بر اساس تعداد کلمات کلیدی متفاوت است
• نتایج بر اساس موضوع کلمات کلیدی متفاوت است
• و نتایج می تواند بر اساس ده ها دلیل دیگر متفاوت باشد.
اما، کاربردی بودن یک نتیجه می تواند آن را برای تمام این تغییرات همچنان در صفحه اول گوگل نگه دارد، آیجیتالی می خواهد به شما بیاموزد چطور این کار را انجام دهید. بیایید به صحبت هایمان در مورد کلمه کلیدی باز گردیم…

موتور های جستجو چطور از کلمه کلیدی استفاده می کنند؟
موتورهای جستجو وقتی می خواهند یک محتوا را درک کنند و آن را برای کاربران خود پیشنهاد کنند، از شاخص کلمه کلیدی در محتوا استفاده می کنند. در دوران مدرسه یکی از تکالیف اصلی، نوشتن انشا بود. انشاهای دانش آموزها موضوع های متفاوتی داشت و لحنی که دانش آموز در مورد موضوع به کار برده بود برای همه مشخص می کرد که ماجرا از چه قرار است، مثلا در مورد پاییز عبارت های زیادی وجود داشت که مشخص می کرد ،پاییز زرد و نارنجی است، برگ ریزان است، سرد است، فصل سوم سال است و … و عبارت هایی مثل” از فصول چهارگانۀ سال که شامل ماههای مهر، آبان، و آذر است؛ برگریزان؛ خزان / پاییز، زمستانی است؛ که تب کرده! تابستانی است؛ که لرز کرده! بغضی است؛ که رسوب کرده! حرفی است؛ که سکوت کرده! من، سکوت رسوب کرده در تب و لرز پاییز را می پرستم! پاییز، عروس تمام فصل های من است. یادم باشد؛ پاییز که رسید؛ له نکنم؛ برگ هایی را که روزی هزاران بار نفس ارزانی ام می كردند “اگر به این متن ادبی نگاهی بیاندازید لحن متن برایتان مشخص می شود، می دانید که در مورد پاییز و احساسات و …
صحبت می شود
این کاری است که دقیقا کلمات کلیدی برای گوگل انجام می دهند، کمک می کنند گوگل فهم درستی از محتوای ما داشته باشد. به همین خاطر کلمه کلیدی بسیار مهم است، بیایید ببینیم کلمه کلیدی چطور توسط موتور جستجو استفاده می شود:

کلمه کلیدی درون برگه
اول از همه باید بدانید که وقتی صحبت از یک برگه یا درون برگه می شود، منظور یک آدرس است که در آن محتوا وجود دارد، کلمه کلیدی درون برگه اصلی ترین کاری است که برای آن ساخته شده است، و این کلمه به روش های مختلف در یک برگه و محتوای متنی آن تکرار می شود، بنابراین به فهم بیشتر محتوا توسط گوگل، کمک می کند.

 کلمه کلیدی در عنوان
یک مقاله، یک نامه و حتی این کتاب همگی یک نام یا عنوان دارند، این عنوان که با نام برچسب عنوان Tag Title از آن یاد می شود، می تواند کلمه کلیدی را در خود داشته باشد.
کلمه کلیدی و یا بهتر بیان کنیم موضوع کتاب ما “تحقیق کلمه کلیدی” است، اگر عنوانی برای این کتاب انتخاب کنید باید مانند مثال های زیر باشد:
“چرا تحقیق کلمه کلیدی برای سئو مهم است؟” / “تحقیق کلمه کلیدی و تاثیر آن در سئو” و روش های دیگر آن می شود: …” تحقیق کلمه کلیدی …”
به جای “…” کلمات خود را بنویسید تا یک عنوان حاوی کلمه کلیدی داشته باشید

کلمه کلیدی در هیدینگ / تیترها
مطمئن نیستیم روزنامه می خوانید یا نه، اما حتما نگاهی به یک روزنامه داشته اید، اگر دقت کرده باشید که روزنامه ها تیترهایی درشت دارند که موضوعات هر بند و پاراگراف را مشخص کرده اند. هر ستون متنی در یک روزنامه یک تیتر دارد، به این تیترها هیدینگ هم می گویند، در محتوای هر برگه ای می توانید تیترهای آن برگه را مشاهده کنید، تیترها به خواننده کمک می کنند بخش و مراحل خواندن را از هم تمیز دهد. همچنین به کار بردن کلمه کلیدی در تیترها هم برای خواننده جذاب است هم برای گوگل.

کلمه کلیدی در محتوا
وقتی در مورد یک موضوع صحبت می کنیم از کلمه کلیدی استفاده می کنیم و همیشه با یادآوری آن می خواهیم برای خواننده محتوا مشخص کنیم موضوع چیست. پس تکرار یک کلمه کلیدی در محتوا به درک آن کمک می کند.

کلمه کلیدی مرتبط در محتوا
اگر متن احساسانه و پاییزی چند برگه قبل را یادتان باشد، گفتیم که کلمات کلیدی مرتبط در محتوا به درک شدن آن و قابل فهم بودن آن کمک می کنند. برای مثال اگر در مورد یک دوچرخه سوار صحبت می کنید، کلماتی چون “رکاب زدن، طی کردن مسیر، پدال و فرمان، کلاه دوچرخه سواری، عینک دوچرخه سواری، ورزش، سلامتی و …” می توانند کلمات کلیدی مرتبط باشند.


کلمه کلیدی در تصاویر
کلمات کلیدی در توضیح تصاویر به فهمیده شدن تصویر توسط گوگل کمک می کند. همچنین، وقتی نابینایان در اینترنت جستجو می کنند و از مرورگر (در حال حاضر مایکروسافت اج) می خواهند محتوا را با صدای بلند برای آنها بخواند، حتما وقتی به این تصاویر رسیدند متن جایگزین آنها را می خوانند، بنابراین کلمه کلیدی در جستجوی صوتی و برای نابینایان هم می تواند بسیار مفید باشد.

کلمه کلیدی در لینک ها
یکی دیگر از زمینه های استفاده از کلمه کلیدی، لینک ها هستند، اگر در سایت های مختلف چرخی زده باشید، می بینید که در برخی لینک ها کلمه هایی قرار داده شده که موضوع لینک را برای شما مشخص می کنند. در آیجیتالی به شما کمک می کنیم چطور از کلمه کلیدی در لینک سازی استفاده کنید.

کلمه کلیدی در URLها
آدرس ها یا URL ها هم زمینه ای دیگر هستند که کلمه کلیدی در آن حضور دارد، البته یکی از معدود مشکلات کاربران اینست که کلمه کلیدی پارسی را در URL به کار می برند که البته روش های جایگزین و بهتر آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

کلمه کلیدی در دسته بندی
نام دسته بندی ها نیز می توانند کلمه کلیدی را در خود داشته باشند، اگر به فایل بررسی رقیب باز گردید می بینید که دیجی استایل چطور از کلمه کلیدی در نام دسته بندی ها استفاده کرده است.

کلمه کلیدی در نام دامنه
معمولا دامنه های پارسی کاربرد زیادی ندارند، اما وقتی کلمه کلیدی شما انگلیسی باشد بهتر است در نام دامنه هم از آن استفاده کنید.

کلمه کلیدی خارج از برگه
در این طبقه بندی، کلمه کلیدی از این نظر در سئو بررسی می شود که خارج از سایت ما بوده اما با سایت ما در ارتباط است. مثلا در یک سایت از کتاب تحقیق کلمه کلیدی ما صحبت شده و به ما لینک می دهد. اینجاست که کلمه کلیدی در سئوی خارج از برگه بررسی می شود.

کلمه کلیدی در انکر تکست Anchor Text
انکر تکست ها متن های لینک دار هستند و روی سئوی سایت موثر هستند، در لینک سازی به طور مفصل با آن آشنا خواهید شد، اما باید بدانید که کلمه کلیدی هم در انکر تکست ها استفاده می شوند.

لینک دهی در دامنه مرتبط
وقتی از یک سایت مرتبط به شما لینک داده می شود که اتفاقا دامنه آن هم با کلمه کلیدی شما مرتبط است، اینجا کلمه کلیدی به کمک سئوی سایت شما می آید.

لینک دهی در برگه مرتبط
کلمه کلیدی در برگه هایی که محتوای مرتبط با سایت شما دارند هم می تواند طبقه بندی دیگری از آن باشد. این نوع کلمه های کلیدی هم در لینک سازی برای شما به طور کامل آموزش داده خواهد شد.

کلمه کلیدی در شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی هم به شما امکان تولید محتوا می دهند، می توانید در این سایت ها محتوا تولید کرده و از کلمات کلیدی اختصاصی خود نیز استفاده کنید.

نتیجه گیری
کلمات کلیدی در هر کجای وب که تصور کنید هستند و محوریت جستجو و محتوای موجود در وب را شکل می دهند. دقیقا مثل موضوع نامه ها، همانطور که موضوع نامه مشخص می کند محتوای نامه یا متن نامه در مورد چیست، کلمه کلیدی هم کاربرد های یک سایت را تعریف می کند. کلمه کلیدی می گوید این سایت مشغول چه چیزی است و چه تفاوتی با سایت دیگر دارد. مثل کیف و کفش در دو سایت فروشگاهی. یکی کفش می فروشد و دیگری کیف. این کیف و کفش کلمه کلیدی هستند که زمینه کاری دو فروشگاه را تعیین می کنند. وقتش رسیده انواع کلمه کلیدی را هم بشناسید تا بتوانید از آنها استفاده کنید.

منبع:

https://aigitali.com/what-is-keyword/



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 


چطور رقیب را شناسایی کنیم؟
فکرش را بکنید که می خواهید در کنار همسایه تان، همانند آنها یک خانه درختی بسازید:

شما می دانید که کدام درخت مناسب تبدیل شدن به خانه درختی است!
 می دانید از کجا می شود الوار تهیه کرد!
 می دانید از کجا دیگر وسایل را پیدا کنید!
 می دانید از کدام قسمت برای ساخت خانه شروع کنید!
 می دانید چند نفر باید به شما کمک کنند تا در یک هفته آن را بسازید!
 می دانید که چطور بر اساس اندازه های مختلف خانه، هزینه آن را تخمین بزنید!
 و بسیاری کارهای دیگر که برای شما مشخص می شوند، اگر به رقیب خود نگاه عمیق داشته بشید
چون رقیب های شما بسیاری از کارهای ممکن را انجام داده اند، زمینه های ضروری و لازم برای انجام کار را پیدا کرده و استفاده می کنند، بررسی رقیب به شما کمک می کند:

بدانید بزرگ ترین رقبای شما چه سایت هایی هستند
ساختار و معماری سایت و سئوی آنها چطور است
 مهم ترین نقاط قوت و ضعف آنها کدام هستند
از روش های بازاریابی آنها اطلاع پیدا کنید
تجربه کاربری و محتوای سایت آنها را بررسی کنید
شگرد های افزایش فروش و نگه داری مشتری را کشف کنید
و دهها مزیت دیگری که این کار برای شما دارد مثل اطلاع یافتن از نحوه مدیریت سایت، ابزارهای استفاده شده توسط رقیب، منابع آنها، طراحی بصری و شرکت های همکار و … که همگی به شما در مدیریت بهتر کسب و کارتان و رشد تجارت کمک می کند
چطور رقیب خود را شناسایی و آن را آنالیز کنیم؟
همیشه در حوزه ای که شما فعالیت می کنید به صورت مستقیم و غیرمستقیم رقبایی وجود دارند که با شما هم چشم (حریف) هستند. آنها همان کاری را انجام می دهند که شما انجام می دهید (رقابت مستقیم) یا اینکه بخشی از کاری که شما انجام می دهید را هم آنها انجام می دهند (رقابت غیر مستقیم).
مثلا چی توز و چاکلز هر دو در کشور ایران پفک تولید می کنند، آنها روی بیلبوردهای شهری به رقابت می پردازند:


حوزه فعالیت شما در کجاست؟ اینترنت! پس رقبای شما در برگه اول موتور جستجو یعنی گوگل و بینگ (در ایران فقط گوگل) حضور دارند، بنابراین شما باید برای چیزی که می خواهید در اینترنت عرضه کنید، در گوگل جستجو کرده و تمام سایت هایی که در صفحه اول (10 رقیب اصلی شما) هستند را بررسی کنید.
به همین خاطر در مرورگر خود یک پنجره در حالت Private/Incognito باز کنید:
در گوگل جستجو کنید و رقیب های خود را پیدا کنید، مثلا سایت ما که در حوزه پوشاک فعالیت می کند، و ما خیلی راحت رقیب های بزرگ خود را پیدا کرده ایم:
10 رقیب بزرگ و اصلی شما، 10 سایتی هستند که صفحه اول گوگل را در اختیار دارند، هدف شما برای رسیدن به ترافیک اینست که جایگاه این سایت ها را تسخیر کنید:
این سایت ها رقیب های اصلی ما در گوگل برای نتایج جستجوی عادی هستند. حال ما رقیب های دیگری هم داریم که در جستجوی محلی رقابت می کنند، یعنی هنگامی که کاربران در خیابان در حال حرکت هستند وقتی به دنبال فروشگاه های نزدیک خودشان جستجو می کنند، رقیب های روی نقشه هم سر و کله شان پیدا می شود، پس باید برای جستجوی محلی هم آماده باشیم:
چک لیست بررسی سایت رقیب
به کمک این چک لیست که در آیجیتالی تهیه شده، شما میدانید چطور رقیب های خود را شناسایی و طبقه بندی کنید، سپس بر اساس مواردی که نوشته شده، یک مسیر مشخص برای بررسی و آنالیز آنها خواهید داشت، در نهایت میتوانید یک فایل مخصوص برای خود تهیه کنید که در آن استراتژی رقیب ها را نوشته اید و میتوانید از آن ها یک استراتژی مخصوص برای خودتان درست کنید، و در نهایت میتوانید یک کسب و کار بهتر نسبت به رقیب معرفی کنید. ابتدا از معماری سایت رقیب شروع کنید:

ساختار سئو سایت رقیب
1 . عنوان سایت
2 . ساختار پیوندهای یکتا
3 . تگ های درون سایت
4 . لینک سازی داخلی
5 . دیدگاه کاربران
6 . محتوا
7 . تصاویر و متن جایگزین آنها
8 . لینک های فوتر و هدر
9 . کوکی ها
10 . لینک سازی برون سایت
11 . مهم ترین برگه های سایت
12 . بهترین دسته بندی ها
13 . دیگر همکاران و حامیان

شبکه های اجتماعی
1 . فعالیت در کدام شبکه اجتماعی
2 . تعداد پست های ارسالی
3 . ساعات ارسال پست
4 . موضوعات ارسال پست
5 . گرافیک و محتوای پست ها
6 . تعداد دنبال کنندگان
7 . تعداد دنبال شوندگان (سایت آنها را دنبال می کند: رسانه های همکار و …)

طراحی سایت
1 . طراحی هدر و فوتر
2 . نمایش در موبایل و دسکتاپ
3 . فهرست های سایت
4 . ناوبری درون سایت
5 . گرافیک استفاده شده
6 . ابزارهای درون سایت

اولویت بندی رقیبان
رقیبان خود را اولویت بندی کنید. بزرگ (رتبه 1 تا 3) / متوسط (رتبه 4 تا 6) / کوچک (رتبه 7 تا 10) و بر اساس چارچوبی که در زیر برای شما قرار داده شده، سایت های رقیب های خود را بررسی کنید:
رقیب های خود را بر اساس موارد زیر بررسی کنید:

1 . چطور محصولات خود را نمایش داده اند
2 . چطور در مورد محصولات خود توضیح ارائه کرده اند
3 . خرید محصول از سایت آنها چه مراحلی دارد
4 . رنگ بندی سایت چطور است؟ آیا رنگ بندی در بخش های مختلف تغییر می کند؟
5 . در مورد خبرنامه و تخفیف ایمیلی حرفی زده اند؟ چطور آن را معرفی کرده اند؟
6 . شبکه های اجتماعی را کجا گذاشته اند؟
7 . وبلاگ دارند؟ فعالیت وبلاگ چطور است؟ روی چه چیزی متمرکز است؟
8 . چه روش هایی برای برقراری تماس ارائه می کنند؟
9 . چت آنلاین، پشتیبانی تلفنی و ایمیلی دارند؟ چقدر طول می کشد پاسخ دهند؟
سپس اینکار ها را انجام دهید
1 . در وبلاگ آنها دیدگاه بگذارید و پست های آنها را بخوانید
2 . شبکه های اجتماعی آنها را دنبال کنید
3 . هر از گاهی به سایت شان سر بزنید و آن را زیر و رو (وارسی) کنید
4 . محصولی به سبد خرید خود اضافه کنید و آن را رها کنید (و ببینید آیا اعلانیه ای برای بررسی سبد خرید و تکمیل خرید ارسال می کنند، ببینید اصلا شناختی از مشتری مداری و کسب رضایت مشتری دارند؟)
5 . اگر می توانید محصولی از آنها بخرید تا با روش فروش شان (شامل مشتری مداری، ارسال محصول، پشتیبانی خرید و …) آشنا شوید

بررسی لینک های رقیب برای لینک سازی بهتر
یکی از راه های حرفه ای برای بدست آوردن پروفایل بک لینک رقیب اینست که به سایت های زیر سر بزنید و آدرس سایت رقیب خود را در آنجا وارد کنید:

www.semrush.com
www.moz.com

بعد از اینکه پروفایل بک لینک رقیب ها را پیدا کردید، می توانید از آنها در تهیه فایل مخصوص خود استفاده کنید. و با ساختن یک استراتژی و پیاده کرده آن روی سایت تان، نتایج آن را ببینید.

مخاطبین چه قوانینی را دنبال می کنند؟
مخاطبین یا کاربرانی که در اینترنت پرسه می زنند، همیشه با نوشتن عبارت (گاهی هم تصاویر) جستجو می کنند. به کلماتی که کاربران از آنها برای جستجو استفاده می کنند کلمات کلیدی گفته می شود. در واقع این کلمات به این خاطر کلیدی خطاب می شوند چون که راه ورود یک کاربر به سمت سایت هدف را ممکن می کنند.

مخاطبین همیشه به یک شیوه معمول از جستجو استفاده می کنند و به صورت کلی اگر بخواهیم آن را بیان کنیم، آنها در گوگل در کادر جستجو، کلمات خود را می نویسند:


می بینید که گوگل برای “کلمه کلیدی واژه” 43.700.000 نتیجه پیدا کرده است. اگر این کلمه کلیدی عادی به یک کلمه کلیدی تجاری تبدیل شود چه می شود؟
مطمئنا کسی که به سایت “دیجی کالا” سر میزند، می خواهد از این سایت خرید کند! تا اینجا قطعا شما هم به این پی برده اید که جستجو ها پر از درآمد و خرید و فروش هستند، و این درآمد برای سایت ها بر اساس رتبه ای که دارند تقسیم می شود. معمولا سایت اول می تواند نصف این کاربران را مشتری خود بداند و سایت های دیگر هم …


پس دوباره تکرار می کنیم که اصل کار سئو این هست: به درجه ای از کیفیت برسید که گوگل سایت شما را در برگه اول و در رتبه اول قرار دهد. و اینکار فقط با آیجیتالی شدنی است، آیجیتالی قرار است به شما کمک کند به بالاترین کیفیت ممکن در بهینه سازی یک سایت دست پیدا کنید، و یاد بگیرید چطور سایت های دیگر خودتان را هم بهینه سازی کنید.

رسیدن به صفحه اول گوگل، برای کسب و کار و سایت شما یک تعیین کننده مسیر می خواهد، یک قطب نمای اینترنتی که به شما جهت دهد تا بتوانید به صفحه اول گوگل – همان جایی که کاربران هستند برسید و این قطب نما همان کلمه کلیدی است.
کلمه کلیدی که کاربران از آن برای جستجو استفاده می کنند یک فرایند پیچیده، بسیار مهم و البته حرفه ای است که در آموزش بعدی: تحقیق کلمه کلیدی با آن آشنا خواهید شد.

بهترین استراتژی برای کسب رتبه چیست؟
استراتژی واژه ای است که بیشترین کاربرد آن در میدان جنگ بوده، ارتش ها برای جنگ آوری و مبارزه با دشمن و رسیدن به هدف خود (فتح سرزمین ها یا دفاع از مرز) از استراتژی استفاده می کردند. چم یا برابر (معنی) واژه استراتژی در پارسی: رزم ارايى، استراتژی، فن تدابیر جنگی و فن لشکرکشی نوشته شده است، بنابراین ما می خواهیم بگوییم “استراتژی” همان “روش کار” است، و روش کار رتبه گرفتن در گوگل برای سایت های تازه ساخت اینست که بجای اینکه روی کلمات کلیدی پر رقابت کار کنند، باید روی کلمات کم رقابت کار کنند.

بهترین استراتژی برای کسب رتبه این خواهد بود که از کلمه کلیدی های سبک و کم به کار گرفته شده در اینترنت، استفاده کنیم تا بتوانیم رتبه کسب کنیم. پس از مدتی که سایت رتبه خوبی کسب کرد، می توانیم روی کلمات سنگین و پر رقابت هم کار کنیم. این استراتژی چون داستانی طولانی دارد در آموزش بعدی آن را به طور کامل برای شما تعریف کرده ایم و می توانید با آن یاد بگیرید استراتژی مخصوص به خود را پیاده کنید.

در آموزش بعدی با تحقیق کلمه کلیدی به طور کامل آشنا خواهید شد. اما بهتر است در اینجا هم به شما اعلام کنیم که یک سایت با محتوای خوب می تواند به صفحه اول گوگل برسد و محتوای خوب را محتوای برنده می نامند.

محتوای برنده چیست؟ چطور آن را شناسایی کنیم؟
اگر در گوگل برای چیزی جستجو کنید، مطمئنا بهترین نتیجه ها به ترتیب برای شما نمایش داده می شود، شما باید بدانید که بهترین محتوای ممکن در همین برگه اول گوگل وجود دارند، پس باید:

 از آنها نکته برداری کنید
 امکاناتی که محتوا ارائه می کند را در محتوای خود ارائه کنید
نقص های محتواهای خوب را پیدا کرده و آنها را در محتوای خود پوشش دهید
 بهتر از محتوای صفحه اول بنویسید و سعی کنید محتوایی کاربردی ارائه کنید
از آنجا که محتوای خوب کاربران را مشتاق به خواندن می کند باید ویژگی های آن را برای شما بیان کنیم، هر چند به شما خواهیم آموخت چطور یک محتوای برنده بنویسید.

ویژگی های یک محتوای برنده چیست؟
 آدرس آن قابل دسترسی است
 رسانه (تصویر، ویدیو و…) دارد
 زیبا نوشته شده است
 لحن خوبی برای خواندن دارد
 قابل استفاده و قابل استناد است
 پر مغز و کاربردی است
 معتبر است و منابع زیادی دارد
 برای کاربران نوشته شده و قابل انجام است
 به کاربران کار و فرایند معرفی می کند
 نشانی دقیق دارد، ابزار معرفی می کند و …
 بومی، روان، قابل فهم و کامل است
 و…
اما همه اینها، تنها زمانی در گوگل برای شما نتیجه خواهند گرفت که بدانید چطور سایت رقیب را بررسی کنید و چطور از کلمه کلیدی استفاده کنید، در واقع همان عملکرد است که از آن صحبت کردیم، گوگل برای قضاوت بین وب سایت ها شاید مشکلاتی داشته باشد، اما کور نیست و عملکرد خوب شما در معماری سایت تان را می بیند، بنابراین شما باید
بتوانید سایت خود را برای معماری روی کلمه کلیدی اصلی تان آماده کنید. به همین دلیل شما نیازمند تحقیق کلمه کلیدی هستید، تحقیق کلمه کلیدی یک کتاب کامل و مجزا دارد، اکنون می توانید کار خود را شروع کنید…

منبع:

https://aigitali.com/competition/



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Elnaz

 


استاندارد های دقیق برای رتبه گرفتن چیست؟
صحبت در مورد استاندارد دقیق گرفتن رتبه مثل یک پارادوکس است. کسی نمی تواند به شما گرفتن رتبه یک را تضمین دهد. بنابراین ما پرسش را تغییر می دهیم تا بتوانیم به پاسخ خوبی دست پیدا کنیم. پرسش اینست که “استاندارد هایی که مانع رتبه گرفتن می شوند چیست؟”
خب این پرسش شما را آماده می کند با قانون اساسی گوگل برای گرفتن رتبه آشنا شوید. بنابراین استانداردهای اصلی گوگل را اینجا به طور کامل توضیح می دهیم، و همینطور روش های استفاده یا اجرای این استانداردها را شما در هفته بعدی به طور کامل در مبحث سئو مارکتینگ آموزش می بینید. اما استانداردها، قوانین کشف شده ای که نشان می دهد تمام سایت هایی که گوگل آنها را دوست دارد ویژگی های مشترکی دارند. پس اگر شما هم به سطح قابل قبولی از این ویژگی ها برسید گوگل سایت شما را هم دوست خواهد داشت.

ویژگی های مشترک تمام سایت هایی که به رتبه های اول گوگل دست پیدا می کنند چیست؟
همه سایت ها امنیت بالایی دارند
همه سایت ها سرعت کافی دارند
همه سایت ها از اعتماد گوگل برخوردارند
همه سایت ها از اعتماد کاربر برخوردارند
همه سایت ها محتوای خوبی تولید کرده اند
همه سایت ها بروز رسانی می شوند
همه سایت ها با موبایل سازگار هستند
همه آنها برندینگ و سئو را با هم در آمیخته اند
همه آنها فعالیت بلند مدت دارند
همه آنها سئو کلاه سفید کار می کنند
سه فاکتور اصلی گوگل برای گرفتن رتبه چیست؟
گوگل از سه فاکتور اصلی خود برای رتبه بندی هر سایتی بین نتایج جستجو استفاده میکند. این سه فاکتور به شکل زیر هستند:

محتوای با کیفیت
تجربه کاربری مناسب
بک لینک های قابل اعتماد
پس اساس کار شما اینست که سه فاکتور اصلی را به خوبی اجرا کنید. ما کارهایی که باید انجام دهید را آماده کرده ایم، همچنین برای انجام این کارها آموزش های لازم را هم تهیه کرده ایم، سپس شما می آموزید چطور بین انجام این 3 فاکتور اصلی در سئوی سایت خود، بتوانید به توازن دست پیدا کنید.
بنابراین این راز کار ماست و شاید تعجب کنید که چرا این راز را هرگز به شما نمی گویند.

چرا سئو کارها رازهای خود را به شما نمی گویند؟
سئو کارها هیچ وقت رازهای خود را نمی گویند. اما بگذارید بگویم که رازی آنچنانی در کار نیست. یا از نقطه ضعف موتورهای جستجو استفاده می کنند، یا اینکه تکنیک های خودشان را با استراتژی سئو ترکیب می کنند تا به رتبه های خوب دست پیدا کنند. این تکنیک ها هیچ وقت کلاه سفید نیستند، بلکه کلاه خاکستری هستند. تکنیک های سئو اصولا بین سئو کارها به سه دسته تقسیم می شوند، تکنیک های معمولی و قانونی (سئو کلاه سفید)، تکنیک های کبریتی (سئو کلاه خاکستری) و تکنیک های غیر قانونی (سئو کلاه سیاه).

سئو کلاه سفید چیست؟
سئو کلاه سفید و بی خطر و قانونی چیزی است که بیشتر کاربران کمی از آنها را می دانند ولی با تمام آشنا نیستند. به همین دلیل شما هر کسی را می بینید که با آمدن به صفحه اول گوگل همیشه مشکل دارد. دلیل این اتفاق اینست که آنها نمی دانند چه قوانینی را باید رعایت کنند و چه کارهایی تخلف محسوب می شود. بنابراین ما اینجا هستیم تا قانونی ترین روش گرفتن رتبه یعنی کلاه سفید را به شما آموزش دهیم، اما دلیل اصلی انتخاب ما برای سئو کلاه سفید ویژگی های خوب این تکنیک است:

 بزرگ ترین حامی سئو کلاه سفید؛ گوگل است
 سئو کلاه سفید هیچ گاه شامل جریمه گوگل نمی شود
 سئو کلاه سفید ماندگارترین روش برای ماندن در صفحه اول است
 سئو کلاه سفید هیچ وقت نگرانی ایجاد نمی کند
 سئو کلاه سفید هیچ وقت سقوط نمی کند
سئو کلاه سیاه چیست؟
سئو کلاه سیاه آخر کار است. مثل سارقین بانکی که در شهر جولان می دهند و بالاخره یک روز دستگیر می شوند، سئوی کلاه سیاه هم کاری خطرناک است. اصلا ما به سئو کار کلاه سیاه تروریست جستجو می گوییم. سئو کلاه سیاه دقیقا تکنیک هایی است که می توان با یک هفته فعالیت به صفحه اول گوگل رسید و اینکار را خیلی از افراد نمی توانند انجام دهند، این تکنیک ها شامل روش های سریع رتبه گرفتن می شوند مثل خرید بک لینک انبوه، تا که یک سایت را برای برخی نتایج جستجو به صفحه اول بیاورند. اگر چه این کار سخت است اما سخت تر از آن مدیریت گوگل است. قطعا گوگل برای هیولاهای سئو، شکارچیان خوبی در نظر گرفته تا این هیولاهای کلاه بردار را پیدا و شکار کند. این شکار به واسطه الگوریتم های گوگل انجام می شود. بنابراین سئوی کلاه سیاه کار هر کسی نیست و قطعا 80 درصد سئوکارها مشمول جریمه آن می شوند و فقط حرفه ای ها به رتبه های خوب دست پیدا می کنند که البته آن هم ماندگار نخواهد
بود. پس سئوی کلاه سیاه هیچ وقت ارزش امتحان آن را ندارد.

سئو کلاه خاکستری چیست؟
ما در آیجیتالی سئو کلاه خاکستری را سئو کبریتی یا تکنیک کبریتی صدا می زنیم. سئو کبریتی یعنی تکنیک هایی که کارمان را جلو می اندازند و استراتژی سئو را تقویت می کنند اما مثل کبریت هستند. می توان با آن آتش درست کرد، می توان با آن جنگلی را هم به آتش کشید. و این تماما به خودمان وابسته نیست. گوگل در کشف تکنیک ها بسیار هوشمند شده و اکنون خیلی سخت می شود آن را دور زد. به هر حال ما برخی تکنیک های کبریتی را هم به شما آموزش می دهیم اما استفاده از آنها به عهده شماست و در مراحل آموزش استفاده از آن را پیشنهاد نمی کنیم.

راز میخ شدن به صفحه اول گوگل چیست؟
قبلا هم گفتیم که گوگل به برندها علاقه زیادی نشان می دهد و اگر می خواهید به صفحه اول گوگل برسید باید روی موارد زیادی تمرکز کنید. ما ویژگی مشترک سایت های محبوب گوگل را بیان کردیم و گفتیم همه آنها از هر لحاظ کارشان را خوب انجام داده اند. به تجربه کاربری، طراحی، امنیت و سرعت و… اهمیت می دهند. این ها راز محبوب شدن بود اما راز ماندگاری در چیست؟
خب کاری 6 ماهه پیش رو دارید تا به صفحه اول برسید، اما برای ماندن در صفحه اول گوگل تازه کارتان شروع می شود. یعنی شما باید به فکر جذب اعتماد کاربر باشید، نیازهایی که کاربر دارد را پوشش دهید و بیشتر سراغ کاربرانی بروید که به هدف شما نزدیک تر هستند. بنابراین برای ماندگاری در صفحه اول گوگل شما باید مخاطب دقیق خود را شناسایی کنید و وارد جریان کاربر تا مشتری شوید.
جریان کاربر تا مشتری می گوید شما یک کاربر دارید، باید سایت خود را برای یک کاربر مشخص آماده کنید و برای وی خدمات ارائه کنید. این روش کار می گوید شما باید ببینید نیاز کاربر چیست؟ سپس بیاندیشید که چطور نیازش را رفع کنید، پس از آن وارد مرحله انجام می شوید، نیاز کاربر که برطرف شد وی از شما خرید می کند، پس از آن روی اعتماد سازی کار کنید تا خریدار به مشتری شما تبدیل شود.

تصویر کاربر وارد سایت می شود، چیزی پیدا نمی کند آن را رها می کند
تصویر کاربر وارد سایت می شود چیزی که میخواست پیدا می کند و آنجا میماند

چطور یک سایت را در بهترین حالت بهینه سازی کنیم؟
اساس کار شما باید تمرکز روی مشتری باشد. وقتی هدف شما مشتری باشد، تمام مراحل کار شما به خوبی روشن می شود.

تصویر برند، سئو، محتوا و … تا مشتری

برای رسیدن به فروش و داشتن مشتری خوشحال مراحل کار شما بدین شکل است:

یک سایت خوب بسازید
محتوای کاربردی تولید کنید
به صفحه اول گوگل برسید
تجربه کاربری را در سایت خود بهینه کنید
با حساب کردن روی اعتبار برندتان، محصول تولید کنید و بفروشید
در جلب رضایت مشتری تلاش کنید
ما در این دوره آموزشی سئو تمام قدم های اصلی شما تا رسیدن به مشتری را به شما آموزش می دهیم، اما این شما هستید که با مشتریان خود در ارتباط هستید بنابراین در آن مرحله کاری از دست ما ساخته نیست. پس وقتی در آیجیتالی آموزش ها را یک به یک انجام می دهید و کارهای خود را پیش می برید تمام این مسیر را طی می کنید. پس از فروش شما وارد مرحله پشتیبانی از مشتری می شوید.

وردپرس و تمام چیز هایی که برای سئو نیاز دارید

 شک نکنید بهترین و ساده ترین سیستم برای راه اندازی سایت و سئو تنها وردپرس است.
پس از راه اندازی سایت شما وارد فضایی آنلاین شده اید که تنها یک قدم با مشتریان خود فاصله دارید. پس می دانید که هر جایی برای انجام هر کاری دست بالا دست زیاد است. بنابراین شما وارد فضایی مسابقه ای می شوید. جایی که برخی کارهای شما را شرکت های دیگر هم انجام می دهند. آنها رقیب شما هستند و برای موفق شدن در این رقابت باید رقیب را بشناسید سپس راه و روش رقابت صحیح را بیاموزید.

منبع:

https://aigitali.com/seo-foundations/



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()